-El Benjamí B de la Fundació Grama es converteix en líder d’hivern després de guanyar el seu partit 11 novembre davant el tercer classificat, l’Escola Performance, per un ajustat i emocionant 5-4.

També lideren les altres facetes esportives com la de màxims golejadors amb 69 gols. Els de Luis Heredia han realitzat un gran partit que ha estat emocionant en els minuts finals per un marcador molt ajustat.

Hattrick d’Héctor García i un doblet d’Adrián Batista

Un hattrick d’Héctor García i un doblet d’Adrián Batista van trencar la igualtat amb un 3-0 però que els visitants van recuperar la diferència amb un hattrick. Héctor va marcar i després Adrián envers el 5-3 a pocs minuts del final van ser massa diferència tot i que el marcador definitiu va ser de 5-4.

Ara toca gaudir de les vacances d’hivern per a la jornada 12 viatjar al Municipal de Llefià el dia 11 de gener des de les 14:15 hores davant l’ Unificació Llefià, tercer per la cua amb només quatre punts.

Partit molt lluitat pel Benjami B de la Fundació Grama davant el Performance
Partit molt lluitat pel Benjami B de la Fundació Grama davant el Performance

-El Benjamín B de la Fundació Grama se convierte en líder de invierno tras ganar su partido 11 de 11 ante el tercer clasificado, la Escuela Performance, por un ajustado y emocionante 5-4.

También lideran las otras facetas deportivas como la de máximos goleadores con 69 tantos. Los de Luis Heredia han realizado un gran encuentro que ha estado emocionante en los minutos finales por un marcador muy ajustado.

Hattrick d’Héctor García i un doblet d’Adrián Batista

Un hattrick de Héctor García y un doblete de Adrián Batista rompieron la igualdad con un 3-0 pero que los visitantes recuperaron la diferencia con un hattrick. Héctor marcó y luego Adrián para con el 5-3 a escasos minutos del final fueron demasiada diferencia aunque el marcador definitivo fue de 5-4.

Ahora toca disfrutar de las vacaciones de invierno para en la jornada 12 viajar al Municipal de Llefià el día 11 de enero desde las 14:15 horas ante el Unificación Llefià, tercero por la cola con solo cuatro puntos.

Por admin