-L’Aleví C de la Fundació Grama ha trencat la seva ratxa positiva davant un rival directe com la Montañesa per 5-7.

Els dirigits per José María Tizón començar marcant diferència amb dos gols, de Pau Álvarez i de José Orobio. Però a partir d’aquí el partit va donar un canvi i els de Nou Barris van remuntar el partit amb un 2-5 al seu favor.

Els gols de Edu Chacón i el segon de Orobio o el 5-6 de Anthonny Naula que ficava als de Santa Coloma en el partit van ser suficients perquè amb el temps gairebé esgotat va arribar el definitiu 5-7.

Ara toca gaudir les merescudes vacances d’hivern ia la tornada a la jornada 12 els nois de la Fundació Grama viatjaran al Col.legi Escolapis de Sarrià, a només tres punts, que ficaria als de Santa Coloma al mig de la taula. Serà l’11 de gener des de les 9 hores davant l’Escola Pia Sarrià.

L'Alevi C de la Fundacio Grama va perdre per poc davant la Montañesa
L’Alevi C de la Fundacio Grama va perdre per poc davant la Montañesa

-El Alevín C de la Fundació Grama ha roto su racha positiva ante un rival directo como la Montañesa por 5-7.

Los dirigidos por José María Tizón comenzaron marcando diferencia con dos goles, de Pau Álvarez y de José Orobio. Pero a partir de aquí el partido dio un cambio y los de Nou Barris remontaron el encuentro con un 2-5 a su favor.

Los goles de Edu Chacón y el doblete de Orobio o el 5-6 de Anthonny Naula que metía a los de Santa Coloma en el partido fueron suficientes pues con el tiempo casi agotado llegó el definitivo 5-7.

Ahora toca disfrutar las merecidas vacaciones de invierno y a la vuelta en la jornada 12 los chicos de la Fundació Grama viajarán al Col.legi Escolapis de Sarrià, a solo tres puntos, que metería a los de Santa Coloma en mitad de la tabla. Será el 11 de enero desde las 9 horas ante la Escola Pía Sarrià.

Por admin