Victòria que dóna confiança al Cadet B

El Cadet B va golejar 1-4 davant l’EF Mataró C.

La Grama va començar amb molt bon joc i paciència el que es va traduir en el 0-1, un gol que va arribar a la sortida d’un córner (obra d’Hugo). A poc a poc els colomencs es van encomanar del joc del rival fent uns últims 20 minuts dolents i sense ritme. Van arribar al descans 0-1, el Mataró sense crear cap ocasió i la Grama fallant molt.

La Grama va començar la segona meitat amb 5 canvis i amb un altre aire tenint la pilota i generant oportunitats. Així van arribar els gols, i els locals en la seva primera arribada van anotar el seu gol.

El Cadete B goleó 1-4 ante la EF Mataró C.

La Grama empezó con muy buen juego y paciencia lo que se tradujo en el 0-1, un gol que llegó a la salida de un córner (obra de Hugo). Poco a poco los colomenses se contagiaron del juego del rival haciendo unos últimos 20 minutos malos y sin ritmo. Llegaron al descanso 0-1, el Mataró sin crear ninguna ocasión y la Grama fallando mucho.

La Grama comenzó la segunda mitad con 5 cambios y con otro aire teniendo el balón y generando oportunidades. Así llegaron los goles, y los locales en su primera llegada anotaron su gol.