Infantil_A_FEG,fundaciograma,santacoloma,VILA_OLIMPICA,@chemacarva

L’Infantil C va guanyar per un ajustat 4-3 davant la Young Talent Badalona Sud AE.

La Fundació va començar el partit adormida, el que els costaria encaixar el 0-1 en el minut 3. Fins al primer quart d’hora no arribaria la reacció local, amb ella l’empat. El conjunt visitant va tenir la pilota i els colomencs creaven perill al contraatac.

Abans del descans la Grama es va avançar al marcador però el YTFA va empatar cinc minuts després. La segona meitat va començar igual que la primera, amb la Grama adormida arribaria el 2-3 de penal. El gol va despertar als locals que es van apoderar del joc i es van fer superiors. A falta de deu minuts per al final arribaria l’empat i a tan sols quatre minuts per a la conclusió arribaria el gol de la victòria (4-3).

[divider]

El Infantil C ganó por un ajustado 4-3 ante la Young Talent Badalona Sud AE.

La Fundació comenzó el partido dormida, lo que les costaría encajar el 0-1 en el minuto 3. Hasta el primer cuarto de hora no llegaría la reacción local, con ella el empate. El conjunto visitante tuvo la pelota y los colomenses creaban peligro al contraataque.

Antes del descanso la Grama se adelantó en el marcador pero el YTFA empató cinco minutos después. La segunda mitad empezó igual que la primera, con la Grama dormida llegaría el 2-3 de penalti. El gol despertó a los locales que se adueñaron del juego y se hicieron superiores. A falta de diez minutos para el final llegaría el empate y a tan solo cuatro minutos para la conclusión llegaría el gol de la victoria (4-3).

Por admin