Remuntada del Juvenil A per acabar la temporada en quarta posició

El Juvenil A va aconseguir remuntar un 2-0, per acabar imposant-se per 3-4, en l’última jornada de lliga, davant el Figueres a Vilatenim.

El partit va començar dominat pels locals. Aquest domini es va transformar en gols, posant-1-0. A poc a poc, i amb la assabentada de Marc Prats abans del descans, la Grama va ser dominant sense marcar. Al contrari, va ser el Figueres, que va ampliar l’avantatge fent el 2-0 abans del descans.

La segona part, amb moltes transicions en el joc, va permetre al conjunt colomenc, gràcies a la intensitat i al compromís, donar-li la volta al marcador. El primer va arribar de les botes de Duarte que, ja gairebé sense espai, va aconseguir el 2-1. Poc després, va ser Litri el que va posar l’empat, en una bona acció de la Grama i després, Marc materialitzava la remuntada, posant el 2-3.

L’equip local no es va conformar amb el resultat i això els va permetre tornar a empatar el partit. Just al final, la Grama, mitjançant una bona centrada de Litri i una gran rematada d’Aguado, va posar el definitiu 3-4 al marcador.

Així, la Grama signa un gran final de temporada, sense aconseguir l’ascens, però on ha aconseguit 19 dels últims 21 punts possibles. Acabant en un gran 4t lloc, a 8 punts del campió.

Toni Díaz (entrenador): “Fent balanç des que es va produir el canvi d’entrenador, s’ha vist com els jugadors han cregut en les seves possibilitats i han estat capaços de, d’una banda, acceptar el canvi i, de l’altra, posar el gran talent dels jugadors al servei de l’equip. Vull agrair la gran ajuda de gent del club; Toni Sánchez i de Dani Anguita. ”

El Juvenil A consiguió remontar un 2-0, para acabar imponiéndose por 3-4, en la última jornada de liga, ante el Figueres en Vilatenim.

El partido empezó dominado por los locales. Ese dominio se transformó en goles, poniéndose 1-0. Poco a poco, y con la enterada de Marc Prats antes del descanso, la Grama fue dominando sin marcar. Al contrario, fue el Figueres, quien amplió la ventaja haciendo el 2-0 antes del descanso.

La segunda parte, con muchas transiciones en el juego, permitió al conjunto colomense, gracias a la intensidad y al compromiso, darle la vuelta al marcador. El primero llegó de las botas de Duarte que, ya casi sin espacio, logró el 2-1. Poco después, fue Litri el que puso el empate, en una buena acción de la Grama y después, Marc materializaba la remontada, poniendo el 2-3.

El equipo local no se conformó con el resultado y eso les permitió volver a empatar el partido. Justo al final, la Grama, mediante un buen centro de Litri y un gran remate de Aguado, puso el definitivo 3-4 en el marcador.

Así, la Grama firma un gran final de temporada, sin conseguir el ascenso, pero donde ha conseguido 19 de los últimos 21 puntos posibles. Terminando en un gran 4º puesto, a 8 puntos del campeón.

Toni Díaz (entrenador): “Haciendo balance desde que se produjo el cambio de entrenador, se ha visto como los jugadores han creído en sus posibilidades y han sido capaces de, por un lado, aceptar el cambio y, por otro, poner el gran talento de los jugadores al servicio del equipo. Quiero agradecer la gran ayuda de gente del club; Toni Sánchez y de Dani Anguita.”