Victòria del Futsal Grama al primer partit de l’any

El Futsal Grama es manté en segona posició després de golejar 7-2 al CUFS Lloret Costa Brava. El penúltim classificat no va poder davant un conjunt local amb cinc baixes i tan sols 3 canvis disponibles.

La Fundació va aconseguir tancar el seu rival en deu metres però no eren capaços d’obrir el marcador. Davant aquesta manca d’encert els visitants anaven agafant confiança i es van anar traient de sobre el domini local. Fins i tot van aconseguir avançar-se al marcador aprofitant un malentès defensiu mitjans de la primera meitat.

La resposta de la Grama va ser immediata i un minut després Amores aconseguia l’empat amb el qual van arribar al descans. Després de la represa els colomencs van posar la directa i ja en el primer minut arribaria el 2-1, un servei de banda seria desviat per un jugador del Lloret a l’interior de la seva pròpia porteria.

Un minut després Sergi aconseguia el 3-1 i tot seguit Juanma aconseguia el quart. A falta de deu minuts Fran marcava el cinquè en culminar una jugada d’estratègia. Galvez faria el sisè tres minuts després. Els visitants ho van intentar amb porter-jugador aconseguint marcar un gol a falta de poc per al final. Jordi tancaria el marcador amb el 7-2.

CLASSIFICACIÓ

El Futsal Grama se mantiene en segunda posición tras golear 7-2 al CUFS Lloret Costa Brava. El penúltimo clasificado no pudo ante un conjunto local con cinco bajas y tan solo 3 cambios disponibles.

La Fundació consiguió encerrar a su rival en diez metros pero no eran capaces de abrir el marcador. Ante esta falta de acierto los visitantes iban cogiendo confianza y se fueron sacando de encima el dominio local. Incluso consiguieron adelantarse en el marcador aprovechando un malentendido defensivo mediada la primera mitad.

La respuesta de la Grama fue inmediata y un minuto después Amores conseguía el empate con el que llegaron al descanso. Tras la reanudación los colomenses pusieron la directa y ya en el primer minuto llegaría el 2-1, un saque de banda sería desviado por un jugador del Lloret al interior de su propia portería.

Un minuto después Sergi conseguía el 3-1 y a continuación Juanma conseguía el cuarto. A falta de diez minutos Fran marcaba el quinto al culminar una jugada de estrategia. Galvez haría el sexto tres minutos después. Los visitantes lo intentaron con portero-jugador consiguiendo marcar un gol a falta de poco para el final. Jordi cerraría el marcador con el 7-2.