Espectacular partit dels Veterans davant el líder

El partit de la jornada no va defraudar i es va poder veure a dos grans equips malbaratant força, intensitat i futbol. Sobre el Municipal de la Grama es van enfrontar els Veterans de la Fundació i els de l’At. Besòs Mar, segon contra primer, i el marcador final seria de 4-4.

Dos equips diferents, la Grama que vol la pilota amb un futbol de toc i un Besòs que juga al contraatac directe des de la defensa. La primera part va començar com cada jornada, equips tancats al darrere a l’espera de poder crear perill. La Grama va sortir molt intensa i en una jugada assajada de córner aconseguia el 1-0, obra de David Herraiz. Quan millor estava jugant la Grama, d’un refús el rival muntava una contra letal que acabava en l’empat.

Els colomencs van seguir tenint possessions llargues però una altra vegada més en una jugada aïllada arribaria el gol visitant. L’1-2 va fer que augmentés la intensitat i en una jugada d’equip un centre seria rematat per Javi Jiménez al fons de la xarxa. Amb 2-2 van arribar els millors moments de la Grama però les ocasions no les van materialitzar.

En un altre contraatac el Besòs feia el 2-3 per anar-se’n al descans per davant. Segona meitat amb la mateixa intensitat, més control al principi de la Fundació i menys oportunitats per a tots dos equips. En una gran jugada arribaria el 3-3. Aquest resultat i el desgast van fer que el partit es tornés boig afavorint al Besòs que tindria clares oportunitats per avançar-se. Però quan semblava més a prop el gol visitant va arribar el gol d’Antoñito.

La Grama va començar a controlar el partit, el seu rival estava cansat però quan semblava que el partit acabaria amb aquest resultat en un córner arribaria el definitiu 4-4. La Grama ho va intentar fins al final però la pilota no va voler entrar.

El partido de la jornada no defraudó y se pudo ver a dos grandes equipos derrochando fuerza, intensidad y fútbol. Sobre el Municipal de la Grama se enfrentaron los Veteranos de la Fundació y los del At. Besòs Mar, segundo contra primero, y el marcador final sería de 4-4.

Dos equipos diferentes, la Grama que quiere el balón con un fútbol de toque y un Besòs que juega al contragolpe directo desde la defensa. La primera parte empezó como cada jornada, equipos encerrados atrás a la espera de poder crear peligro. La Grama salió muy intensa y en una jugada ensayada de córner lograba el 1-0, obra de David Herraiz. Cuando mejor estaba jugando la Grama, de un despeje el rival montaba una contra letal que acababa en el empate.

Los colomenses siguieron teniendo posesiones largas pero otra vez más en una jugada aislada llegaría el gol visitante. El 1-2 hizo que aumentase la intensidad y en una jugada de equipo un centro sería rematado por Javi Jiménez al fondo de la red. Con 2-2 llegaron los mejores momentos de la Grama pero las ocasiones no las materializaron.

En otro contraataque el Besós hacía el 2-3 para irse al descanso por delante. Segunda mitad con la misma intensidad, más control al principio de la Fundació y menos oportunidades para ambos equipos. En una gran jugada llegaría el 3-3. Este resultado y el desgaste hicieron que el partido se volviese loco favoreciendo al Besòs que tendría claras oportunidades para adelantarse. Pero cuando parecía más cerca el gol visitante llegó el gol de Antoñito.

La Grama empezó a controlar el partido, su rival estaba cansado pero cuando parecía que el partido acabaría con ese resultado en un córner llegaría el definitivo 4-4. La Grama lo intentó hasta el final pero la pelota no quiso entrar.