Victòria del Cadet C en un partit espectacular

El Cadet C va guanyar 2-1 a la PB Collblanc-Sants. Partit espectacular de la Grama que es va enfrontar al segon classificat, equip de segon any molt alt i amb molt físic.

Partit molt intens en el qual la major part del joc la Grama va ser superior al seu rival. Es va avançar el conjunt visitant en el minut 20, la Grama havia perdonat moltes ocasions i no va tenir la mateixa sort. Minuts més tard els colomencs veien com el seu capità, Yago, es lesionava posant les coses més difícils arribant al descans 0-1.

A la segona meitat la Fundació va ser molt superior en totes les fases del joc. Fins que en el minut 70 gràcies a una jugada associativa Abel va marcar l’empat. En l’última jugada del partit, i amb la Grama jugant amb 10 a causa de la lesió de Miki, Abel marcava el gol de la victòria.

El Cadete C ganó 2-1 a la PB Collblanc-Sants. Partido espectacular de la Grama que se enfrentó al segundo clasificado, equipo de segundo año muy alto y con mucho físico.

Partido muy intenso en el cual la mayor parte del juego la Grama fue superior a su rival. Se adelantó el conjunto visitante en el minuto 20, la Grama había perdonado muchas ocasiones y no tuvo la misma suerte. Minutos más tarde los colomenses veían como su capitán, Yago, se lesionaba poniendo las cosas más difíciles llegando al descanso 0-1.

En la segunda mitad la Fundació fue muy superior en todas las fases del juego. Hasta que en el minuto 70 gracias a una jugada asociativa Abel marcó el empate. En la última jugada del partido, y con la Grama jugando con 10 a causa de la lesión de Miki, Abel marcaba el gol de la victoria.