El futbol va ser injust amb el Juvenil-Cadet B

Derrota del Juvenil-Cadet B per 1-2 davant la UD Cirera.

Primers 40 minuts de joc controlats per la Grama però sense sort de cara a porteria. Primera meitat amb ocasions per a tots dos conjunts i amb 0-0 al descans. Al començament del segon temps les colomenques van enviar una pilota contra el pal en una ocasió molt clara i en la jugada següent arribaria el 0-1.

Després del gol la Fundació va canviar de sistema passant a jugar amb tres defenses. Les locals van portar la batuta del partit amb la possessió i van aconseguir empatar al minut 75. Tres minuts després la Grama va tenir el segon en una ocasió clara i a la jugada següent, una sèrie de rebots va afavorir l’Cirera que va marcar el 1-2.

Derrota del Juvenil-Cadete B por 1-2 ante la UD Cirera.

Primeros 40 minutos de juego controlados por la Grama pero sin suerte de cara a portería. Primera mitad con ocasiones para ambos conjuntos y con 0-0 al descanso. Al comienzo del segundo tiempo las colomenses enviaron un balón contra el palo en una ocasión muy clara y en la jugada siguiente llegaría el 0-1.

Tras el gol la Fundació cambió de sistema pasando a jugar con tres defensas. Las locales llevaron la batuta del partido con la posesión y consiguieron empatar en el minuto 75. Tres minutos después la Grama tuvo el segundo en una ocasión clara y a la jugada siguiente, una serie de rebotes favoreció al Cirera que marcó el 1-2.