Tercera victòria consecutiva per a l’equip dirigit per Juan Diego Sánchez i Víctor Salas.

Aquesta jornada s’enfrontaven a un irregular i complicat rival de meitat de taula, el CF Badalona C visitava el Nou Municipal amb l’esperança de treure alguna cosa positiva però es van estavellar davant l’equip colomenc.

Partit molt disputat que es va decantar del costat local en el tram final, primer Víctor Castillero a deu minuts del final i després Pau Mata quan quedaven cinc minuts de joc van posar el resultat final de 2-0.

El partit va transcórrer amb el control del joc de l’Infantil C però el Badalona llançava contres perilloses i alguna podia haver acabat en gol però unes vegades la defensa i altres el pal ho van evitar. La segona part va ser força igualada ja al final una contra de la Fundació va acabar amb gol de Castillero a passada de Pau i poc després Pau tornava a encertar amb la porteria del Badalona posant el resultat final.

infC01115

Tercera victoria consecutiva para el equipo dirigido por Juan Diego Sánchez y Víctor Salas.

Esta jornada se enfrentaban a un irregular y complicado rival de mitad de tabla, el CF Badalona C visitaba el Nou Municipal con la esperanza de sacar algo positivo pero se estrellaron ante el equipo colomense.

Partido muy disputado que se decantó del lado local en el tramo final, primero Víctor Castillero a diez minutos del final y después Pau Mata cuando quedaban cinco minutos de juego pusieron el resultado final de 2-0.

El partido transcurrió con el control del juego del Infantil C pero el Badalona lanzaba contras peligrosas y alguna podía haber acabado en gol pero unas veces la defensa y otras el palo lo evitaron. La segunda parte fue bastante igualada ya al final una contra de la Fundació acabó con gol de Castillero a pase de Pau y poco después Pau volvía a acertar con la portería del Badalona poniendo el resultado final.

Por admin