Maneta del Cadet A a Badalona

30/11/2015

L’equip de Xavi García seguirà una setmana més invicte en segona posició, amb un partit menys. Aquesta setmana el Cadet A va guanyar 1-5 al Sistrells CF.

Partit molt complet dels colomencs que van estar perfectes en atac i en defensa. Van dominar el joc de principi a fi i no van donar opcions a un rival que va competir bé però es va veure superat per un gran equip.

Nasser i Omar van posar un 0-2, i abans del descans els locals van retallar distàncies en el marcador. A la segona meitat dos gols de Kevin Montero i un de Carlos Javier van donar l’àmplia victòria a la Fundació.

[divider]

El equipo de Xavi García seguirá una semana más invicto en segunda posición, con un partido menos. Esta semana el Cadete A ganó 1-5 al Sistrells CF.

Partido muy completo de los colomenses que estuvieron perfectos en ataque y en defensa. Dominaron el juego de principio a fin y no dieron opciones a un rival que compitió bien pero se vio superado por un gran equipo.

Nasser y Omar pusieron un 0-2, y antes del descanso los locales recortaron distancias en el marcador. En la segunda mitad dos goles de Kevin Montero y uno de Carlos Javier dieron la amplia victoria a la Fundació.