Victòria de l’Infantil C davant el Calella

Partit molt d’hora al Nou Municipal i davant un rival directe però el més important va ser la victòria final de l’Infantil C.

Bona primera part de l’equip que en el minut dos ja s’avançava en el marcador amb un gol de Miguel després de jugada individual. El bon joc i l’encert els va portar a posar-se amb un 3-0 al marcador (l’últim gol després d’un clar penal del porter que mereixia ser castigat amb targeta vermella i acabaria l’àrbitre perdonándosela i traient-li una groga).

La segona part va començar amb un gol després d’un córner del Calella però ràpidament entre els minuts 40 a 50 la Fundació marcava tres gols més. Calella amb empenta i encert va reduir el marcador fins al 6-3 final. L’ensurt del partit el va donar el porter Reche que va haver de ser retirat amb un fort cop al braç.

infC01115

Partido muy temprano en el Nou Municipal y ante un rival directo pero lo más importante fue la victoria final del Infantil C.

Buena primera parte del equipo que en el minuto dos ya se adelantaba en el marcador con un gol de Miguel tras jugada individual. El buen juego y el acierto les llevó a ponerse con un tres cero en el marcador (el último gol tras un claro penalti del portero que merecía ser castigado con tarjeta roja y acabaría el árbitro perdonándosela y sacándole una amarilla).

La segunda parte empezó con un gol tras un córner del Calella pero rápidamente entre los minutos 40 a 50 la Fundació marcaba tres goles más. Calella con empuje y acierto redujo el marcador hasta el 6-3 final. El susto del partido lo dió el portero Reche que tuvo que ser retirado con un fuerte golpe en el brazo.