Va arribar la primera victòria de l’Infantil D

Amb el canvi d’entrenador va arribar una victòria molt important per a l’equip, l’adéu d’Óscar Navarro i l’arribada d’Iván Cortés. L’Infantil D va aconseguir golejar al seu rival, 1-7 contra el Congrés B al Complex Esportiu de Can Dragó.

Molt aviat es decantaria el partit quan al minut 1 de partit els locals es marcaven en pròpia porta, vuit minuts després el marcador ja era de 0-3 per als colomencs. Amb 1-3 es van marxar els dos equips al descans.

A la segona meitat als deu minuts arribava el quart gol de la Fundació cosa que ja donaria la tranquil·litat absoluta, i ja en el tram final del partit caurien tres gols més per tancar la golejada i donar a l’equip la primera victòria de la temporada.

Els visitants van ser el clar dominador de la pilota basant el seu joc en moviment d’una banda a l’altra. Un cop de moral molt bo i important per a l’equip que segur els ajudarà a seguir sumant i millorant.

Con el cambio de entrenador llegó una victoria muy importante para el equipo, el adiós de Óscar Navarro y la llegada de Iván Cortés. El Infantil D consiguió golear a su rival, 1-7 contra el Congrés B en el Complex Esportiu de Can Dragó.

Muy pronto se decantaría el partido cuando en el minuto 1 de partido los locales se marcaban en propia puerta, ocho minutos después el marcador ya era de 0-3 para los colomenses. Con 1-3 se marcharon los dos equipos al descanso.

En la segunda mitad a los diez minutos llegaba el cuarto gol de la Fundació algo que ya daría la tranquilidad absoluta, y ya en el tramo final del partido caerían tres goles más para cerrar la goleada y dar al equipo la primera victoria de la temporada.

Los visitantes fueron el claro dominador de la pelota basando su juego en movimiento de una banda a la otra. Un golpe de moral muy bueno e importante para el equipo que seguro les ayudará a seguir sumando y mejorando.