Victòria de l’Infantil-Aleví al Nou Municipal

Diumenge al Nou Municipal el nostre Infantil-Aleví va guanyar 3-1 a l’UE Vilassar de Mar.

Gran partit de principi a fi de les nostres noies que van tenir sempre el control de la pilota i van saber jugar amb tranquil·litat i paciència per obrir el marcador. Al minut 22 Carla González marcava el 1-0, les noies van fer un dels millors partit de l’any davant un rival directe en la lluita pel tercer lloc de la taula.

Ariadna Martínez i Eva Del Pilar van marcar els altres dos gols de la Grama. Aquesta setmana les noies estaven segures de la victòria i ho van reflectir en el camp amb la victòria.

Infantil-Aleví 1516

El domingo en el Nou Municipal nuestro Infantil-Alevín ganó 3-1 a la UE Vilassar de Mar.
Gran partido de principio a fin de nuestras chicas que tuvieron siempre el control del balón y supieron jugar con tranquilidad y paciencia para abrir el marcador. En el minuto 22 Carla González marcaba el 1-0, las chicas hicieron uno de los mejores partido del año ante un rival directo en la lucha por el tercer puesto de la tabla.
Ariadna Martínez y Eva Del Pilar marcaron los otros dos goles de la Grama. Esta semana las chicas estaban seguras de la victoria y lo reflejaron en el campo con la victoria.