Bon partit del Juvenil-Cadet a Les Oliveres

Les noies de Rubén David Hernández van perdre 1-3 davant la UE Sants a Les Oliveres.

Gran partit entre dos equips que van jugar molt bé a futbol. Les locals van proposar molt bon joc, a la recerca de sumar punts davant un rival del mateix nivell, la primera part va ser molt emocionant amb ocasions per a tots dos conjunts. Malauradament a la mitja hora de joc arribava el 0-1, després d’una gran aturada d’Estela en la següent acció Ana Torrado en l’intent d’aclarir de cap es marcava en pròpia porta.

Molta mala sort, no mereixien encaixar gol però tot i el cop dur no es van enfonsar i van seguir buscant la porteria visitant. Just abans del descans el Sants marcava el 0-2 que encarrilava el partit. A la segona meitat les locals van seguir jugant a gran nivell, vam seguir veient un partit molt vistós, qualsevol podia marcar però van ser les de Barcelona els que van posar el 0-3.

A falta de pocs minuts per al final Tamara aconseguia marcar un golàs i retallar distàncies al marcador. Gran partit de totes les jugadores de la Grama, però malauradament no van poder sumar punts.

Juvenil-Cadet 1516

Las chicas de Rubén David Hernández perdieron 1-3 ante la UE Sants en Les Oliveres.

Partidazo entre dos equipos que jugaron muy bien a fútbol. Las locales propusieron muy buen juego, en busca de sumar puntos ante un rival del mismo nivel, la primera parte fue muy emocionante con ocasiones para ambos conjuntos. Desgraciadamente a la media hora de juego llegaba el 0-1, tras un paradón de Estela en la siguiente acción Ana Torrado en el intento de despejar de cabeza se marca en propia puerta.

Muy mala suerte, no merecían encajar gol pero pese al duro golpe no se vinieron abajo y siguieron buscando la portería visitante. Justo antes del descanso el Sants marcaba el 0-2 que encarrilaba el partido. En la segunda mitad las locales siguieron jugando a gran nivel, seguimos viendo un partido muy vistoso, cualquiera podía marcar pero fueron las de Barcelona quienes pusieron el 0-3.

A falta de pocos minutos para el final Tamara conseguía marcar un golazo y recortar distancias en el marcador. Gran partido de todas las jugadoras de la Grama, pero desgraciadamente no pudieron sumar puntos.