Victòria de l’Aleví-Benjamí a les campiones de lliga

Impressionant partit de l’Aleví-Benjamí que va guanyar 5-4 a Les Oliveres al CE Seagull. Tot i tenir assegurat el tercer lloc les colomenques van sortir motivades.

Les nostres noies van arribar a la mitja part guanyant 4-1. Gran treball en la pressió, rapidesa en atac i espectacular treball de recuperació de pilota. El Seagull només va poder rematar un cop a porta i va encertar. Tercer quart semblant als dos anteriors, les visitants van retallar distàncies i de nou la Grama va marcar mantenint l’avantatge de tres gols (5-2).

Les campiones de lliga van prémer en l’últim quart però no van aconseguir empatar. Gran final a una temporada magistral, terceres i sent el segon equip que aconsegueix guanyar a les primeres. Equip màxim golejador de la lliga i amb tres jugadores entre les quatre màximes golejadores del grup.

ALBEFEM17

Impresionante partido del Alevín-Benjamín que ganó 5-4 en Les Oliveres al CE Seagull. A pesar de tener asegurado el tercer puesto las colomenses salieron motivadas.

Nuestras chicas llegaron a la media parte ganando 4-1. Gran trabajo en la presión, rapidez en ataque y espectacular trabajo de recuperación de balón. El Seagull sólo pudo rematar una vez a puerta y acertó. Tercer cuarto parecido a los dos anteriores, las visitantes recortaron distancias y de nuevo la Grama marcó manteniendo la ventaja de tres goles (5-2).

Las campeonas de liga apretaron en el último cuarto pero no consiguieron empatar. Gran final a una temporada magistral, terceras y siendo el segundo equipo que consigue ganar a las primeras. Equipo máximo goleador de la liga y con tres jugadoras entre las cuatro máximas goleadoras del grupo.