Resums dels equips Cadets (27 i 28 de maig)

CA17

CADET A 0-6 UE Sant Andreu

Darrera jornada de lliga sense pressió, amb l’objectiu complert, i això va fer efecte en l’equip. Resultat contundent al descans: 0-5. Els colomencs seguien de celebració i la concentració va fallar. Segona part amb poca història.

Última jornada de liga sin presión, con el objetivo cumplido, y eso hizo mella en el equipo. Resultado contundente al descanso: 0-5. Los colomenses seguían de celebración y la concentración falló. Segunda parte con poca historia.

CB17

CADET B 0-6 FC Cerdanyola del Vallès B

Inici de partit amb poca intensitat i amb imprecisions. A partir del primer gol el Cerdanyola es va créixer i va marcar tres gols més abans del descans. A la segona meitat la Grama va voler controlar el partit però acabaria cedint davant el cansament.

Inicio de partido con poca intensidad y con imprecisiones. A partir del primer gol el Cerdanyola se creció y marcó tres goles más antes del descanso. En la segunda mitad la Grama quiso controlar el partido pero acabaría cediendo ante el cansancio.

CC17
Vila Olímpica B 2-2 CADET C

La Fundació va tenir el control del joc però diversos errors els van acabar condemnant a l’empat. Durant el partit es va notar que el rival tenia més necessitat de guanyar que els blaus.

La Fundació tuvo el control del juego pero varios errores les acabaron condenando al empate. Durante el partido se notó que el rival tenía más necesidad de ganar que los azules.

CD17

CADET D 1-8 At.C.Hospitalense

Luis Aguilar va ser l’únic jugador capaç de trencar el mur del tercer classificat. La Grama no va poder davant un rival superior que va arribar a posar-se 0-7 al marcador.

Luis Aguilar fue el único jugador capaz de romper el muro del tercer clasificado. La Grama no pudo ante un rival superior que llegó a ponerse 0-7 en el marcador.