Van merèixer guanyar però el gol es va resistir (0-0)

14/11/2021
Juanma Pons va treure el mateix onze del 0-0 contra el Vilafranca amb un canvi, dins Fran Hernández.

Un punt com a visitant després de merèixer la victòria. La FE Grama va empatar (0-0) davant la UE Figueres al Municipal de Vilatenim.

Primers deu minuts de joc de clar domini de baló local. A partir del quart d’hora van arribar els primers avisos, la Grama va començar a carburar després dels inicials minuts de tempteig i molt de respecte.

Al 24 després d’un córner Adrien avisava amb una rematada de cap que colpejava en un defensor i acabava marxant per sobre del travesser. L’única oportunitat del primer temps la va tenir Molins al seu cap després d’un gran centre de Peris però el seu cop de cap marxava fregant el pal (30′).

D’aquí al descans molt bon joc de la Grama que va dominar absolutament el joc. Es va reprendre el partit sense canvis i amb una parada de Guiseris als pocs segons.

Durant molts minuts el partit es va obrir, pràcticament sense centre del camp i amb molt de joc directe. Peris en va tenir dues, la segona molt clara però Jaime va enviar a córner. Guiseris va tenir molt poca feina, una segona intervenció a un xut llunyà molt tímid i centrat a les mans.

Una de les clares va arribar al 64′ després d’una pèrdua de pilota del Figueres, Molins topava amb el porter i al rebuig Recort també. Passat el 70 era Peris qui enviava alt una ocasió clara després d’assistència de Fran que va enganyar en la sacada de falta enviant una passada rasa. El mateix Fran Hernández va tenir el gol amb un xut desde lluny que va sortir fregant el pal.

La Grama va continuar lluitant a la recerca del gol i el va tenir dues vegades més. Al 85 Oriol Molins dins de l’àrea enviava el seu xut contra el travesser i ja al descompte Rubi no definia davant el porter després d’un altre servei de falta de Fran enganyant el rival i fent una pilota llarga.

Sense gols després d’un gran partit, 0-0 i porteria a zero per segon partit consecutiu. El proper diumenge (11:45h) a casa davant el Cd’E Manresa.

Un punto como visitante después de merecer la victoria. La FE Grama empató (0-0) ante la UE Figueres en el Municipal de Vilatenim.

Primeros diez minutos de juego de claro dominio de balón local. A partir del cuarto de hora llegaron los primeros avisos, la Grama empezó a carburar tras los iniciales minutos de tanteo y mucho respeto.

E n el 24 tras un córner Adrien avisaba con un remate de cabeza que golpeaba en un defensor y acababa marchando por encima del larguero. La única oportunidad del primer tiempo la tuvo Molins en su cabeza tras un gran centro de Peris pero su cabezazo se marchaba fregando el palo (30′).

De aquí al descanso muy buen juego de la Grama que dominó absolutamente el juego. Se reanudó el partido sin cambios y con un paradón de Guiseris a los pocos segundos.

Durante muchos minutos el partido se abrió, prácticamente sin centro del campo y con mucho juego directo. Peris tuvo dos, la segunda muy clara pero Jaime envió a córner. Guiseris tuvo muy poco trabajo, una segunda intervención a un chute lejano muy tímido y centrado a sus manos.

Una de las claras llegó en el 64′ tras una pérdida de balón del Figueres, Molins se topaba con el portero y en el rechace Recort también. Pasado el 70 era Peris quien enviaba alto una ocasión clara tras asistencia de Fran que engañó en su saque de falta enviando un pase raso. El mismo Fran Hernández tuvo el gol con un chut lejano que se fue rozando el palo.

La Grama siguió luchando en busca del gol y lo tuvo en dos ocasiones más. En el 85 Oriol Molins dentro del área enviaba su chut contra el larguero y ya en el descuento Rubi no definía ante el portero tras otro saque de falta de Fran engañando al rival y haciendo un balón en largo.

Sin goles tras un gran partido, 0-0 y portería a cero por segundo partido consecutivo. El próximo domingo (11:45h) en casa ante el Cd’E Manresa.