El Juvenil A fa vibrar el Nou Municipal i doblega un bon rival com el Nàstic de Manresa (2-0).

El partit iniciava amb una Grama que buscava ser protagonista, i així va ser durant tot el matx, els blaus van fer “petit” tot un Nàstic. Es feien amos del joc els colomencs que s’anaven aproximant a l’àrea visitant. Al minut 11, una bona triangulació era empesa a la xarxa per Darling, però l’assistent aixecava la bandera de manera errònia i el col·legiat anul·lava el gol legal dels blaus.

Corria el minut 16 quan arribava la jugada inoportuna del partit, el porter visitant en blocar una pilota, queia a sobre del davanter colomenc Bafode que havia de ser retirat del terreny de joc per una lesió al turmell, el seu lloc l’ocupava Oliver. Tractava d’estirar-se els manresans, que el poc perill que creaven ho feien a pilota parada. Amb 0-0 s’arribava al descans amb un gram superior al rival.

A la represa, mateixa dinàmica, els de Can Peixauet dominaven totes les facetes del joc i arribaven amb claredat a camp rival. Al minut 55 una gran galopava d’Adri avisava que el gol dels de Santa Coloma era a prop, el porter visitant aturava bé el xut del lateral colomenc. I deu minuts després després d’una centrada lateral seria el central Iván Sánchez qui posava l’1-0 al marcador.

Ara si reaccionava el Nàstic que disposava de dues ocasions clares per empatar el matx, una era detinguda pel porter Pablo amb una gran intervenció, i l’altra era treta sota pals pel golejador Iván. Reaccionaven els de Manu Peláez que tornaven a aconseguir la pilota i el domini del joc.

Es va bolcar el Gimnàstic Manresa amb pilotes molt directes a l’àrea, que eren ben defensades per la Fundació. Aprofiten els blaus per transitar ràpid, Dani tenia el 2-0 però un mal control ho evitava. I ja en temps de descompte i amb els visitants bolcats a l’atac el debutant Pau Mata deixava anar un xut amb la dreta per sentenciar el partit i posar el 2-0 final.

El Juvenil A hace vibrar el Nou Municipal y doblega a un buen rival como el Nàstic de Manresa (2-0).

El partido iniciaba con una Grama que buscaba ser protagonista, y así fue durante todo el encuentro, los azules hicieron “pequeño” a todo un Nàstic. Se hacían dueños del juego los colomenses que se iban aproximando al área visitante. En el minuto 11, una buena triangulación era empujada a la red por Darling, pero el asistente levantaba la bandera de manera errónea y el colegiado anulaba el gol legal de los azules.

Corría el minuto 16 cuando llegaba la jugada inoportuna del partido, el portero visitante al blocar un balón, caía encima del delantero colomense Bafode que tenía que ser retirado del terreno de juego por una lesión en el tobillo, su lugar lo ocupaba Oliver. Trataba de estirarse los manresanos, que el poco peligro que creaban lo hacían a balón parado. Con 0-0 se llegaba al descanso con una grama superior a su rival.

En la reanudación, misma dinámica, los de Can Peixauet dominaban todas las facetas del juego y llegaban con claridad a campo rival. En el minuto 55 una gran galopaba de Adri avisaba de que el gol de los de Santa Coloma estaba cerca, el portero visitante atajaba bien el chut del lateral colomense. Y diez minutos después tras un centro lateral sería el central Iván Sánchez quien ponía el 1-0 en el marcador.

Ahora si reaccionaba el Nàstic que disponía de dos ocasiones claras para empatar el match, una de ellas era detenida por el guardameta Pablo con una gran intervención, y la otra era sacada bajo palos por el goleador Iván. Reaccionaban los de Manu Peláez que volvían hacerse con el balón y el dominio del juego.

Se volcaba el Gimnàstic Manresa con balones muy directos al área, que eran bien defendidos por la Fundació. Aprovechan los azulones para transitar rápido, Dani tenía el 2-0 pero un mal control lo evitaba. Y ya en tiempo de descuento y con los visitantes volcados al ataque el debutante Pau Mata soltaba un derechazo para sentenciar el partido y poner el 2-0 final

Por admin