Valuós empat del Cadet A

Bon partit del Cadet A que va sumar un punt (1-1) davant la UE Llagostera B.

Primera part de molta igualtat on el Llagostera va tenir les seves oportunitats a força de pilota aturada i la Grama a través de combinacions amb arribades a l’àrea. Al descans els dos equips van marxar sense aconseguir perforar la porteria.

La segona meitat va començar amb la mateixa tònica i va ser ja en el minut 70 quan s’avançava la UE Llagostera després d’un córner. No els va durar l’alegria als locals ja que dos minuts més tard Javi feia l’empat després d’un llançament de banda potent de Marc i el posterior remat de Javi.

D’aquí al final va pressionar la Grama que fins i tot va poder guanyar el partit.

Buen partido del Cadete A que sumó un punto (1-1) ante la UE Llagostera B.

Primera parte de mucha igualdad donde el Llagostera tuvo sus oportunidades a base de balón parado y la Grama a través de combinaciones con llegadas al área. Al descanso los dos equipos se marcharon sin conseguir perforar la portería.

La segunda mitad comenzó con la misma tónica y fue ya en el minuto 70 cuando se adelantaba la UE Llagostera tras un córner. No les duró la alegría a los locales ya que dos minutos más tarde Javi hacía el empate tras un lanzamiento de banda potente de Marcos y el posterior remate de Javi.

De ahí al final achuchó la Grama que incluso pudo ganar el partido.