Gran victòria del Cadet-Infantil per tancar el ‘Tourmalet’

El Cadet-Infantil va golejar 0-4 al Santa Susanna AE. Cop sobre la taula de les nostres noies sumant de 9 punts possibles un total de 7 al Tourmalet.

Primera part amb molt domini visitant que els va servir per marxar al descans guanyant 0-2. El marcador es va quedar tallar ja que la Grama va tenir ocasions per ampliar l’avantatge ia més les locals es van estavellar amb el pal un parell de vegades.

Mateix guió en la segona meitat, amb més domini de la Grama i sense cedir al rival amb prou feines ocasions. Com en la primera meitat la Fundació va marcar dos gols però van poder ser molts més.

El Cadete-Infantil goleó 0-4 al Santa Susanna AE. Golpe sobre la mesa de nuestras chicas sumando de 9 puntos posibles un total de 7 en el Tourmalet.

Primera parte con mucho dominio visitante que les sirvió para marcharse al descanso ganando 0-2. El marcador se quedó cortó ya que la Grama tuvo ocasiones para ampliar la ventaja y además las locales se estrellaron con el palo un par de veces.

Mismo guión en la segunda mitad, con más dominio de la Grama y sin ceder al rival apenas ocasiones. Como en la primera mitad la Fundació marcó dos goles pero pudieron ser muchos más.