Congrés 4 – Juvenil “D” 3

El partit començava de cara, ja que en el minut 1 de trobada l’equip rival feia un gol en pròpia porta, posant-se per davant els blaus. A més, La Grama va sortir amb intensitat i concentració recuperant moltes pilotes que el rival intentava filtrar per a superar línies de pressió. Però van arribar les taules al marcador, quan en una sortida de pressió els juvenils van tenir un error que suposaria l’empat, 1 a 1, resultat que arribaria fins al final de la primera part.

Una vegada en la segona part, va estar molt més igualat i amb menys ocasions de gol. En la jugada menys esperada, l’equip rival posava el 2 a 1, després d’un gol olímpic imparable per al nostre porter. La Grama no es va ensorrar, i van continuar intentant-ho fins a aconseguir de nou l’empat, en el minut 22 de partit. Uns minuts després, després d’una falta lateral, l’equip rival es posava una altra vegada per davant (3 a 2). Mancant 5 minuts per al final del partit, després d’una gran jugada dels blaus amb combinacions i superant línies, arribaria el 3 a 3. No acabaria així, ja que en el descompte (minut 92) un rebutgi en la frontal de l’àrea nostra, el Congrés faria 4 a 3 definitiu. Partit molt competit per part dels nostres, que si juguen així els resultats acabaran arribant.


Congrés 4 – Juvenil “D” 3

El partido comenzaba de cara, ya que en el minuto 1 de encuentro el equipo rival hacía un gol en propia puerta, poniéndose por delante los azules. Además, La Grama salió con intensidad y concentración recuperando muchos balones que el rival intentaba filtrar para superar líneas de presión. Pero llegaron las tablas al marcador, cuando en una salida de presión los juveniles tuvieron un error que supondría el empate, 1 a 1, resultado que llegaría hasta el final de la primera parte.

Una vez en la segunda parte, estuvo mucho más igualado y con menos ocasiones de gol. En la jugada menos esperada, el equipo rival ponía el 2 a 1, tras un gol olímpico imparable para nuestro portero. La Grama no se vino abajo, y siguieron intentándolo hasta conseguir de nuevo el empate, en el minuto 22 de partido. Unos minutos después, tras una falta lateral, el equipo rival se ponía otra vez por delante (3 a 2). A falta de 5 minutos para el final del partido, después de una gran jugada de los azules con combinaciones y superando líneas, llegaría el 3 a 3. No acabaría así, ya que en el descuento (minuto 92) un rechace en la frontal del área nuestra, el Congrés haría 4 a 3 definitivo. Partido muy competido por parte de los nuestros, que si juegan así los resultados acabarán llegando.