Fundació Hospitalet 3 – Juvenil “C” 5

Partidàs replet de gols. El juvenil “C” va haver de fer front des de l’inici de partit un treball regular, fort i molt atacant per part del rival. Els nostres van tenir diverses imprecisions i bastantes pèrdues de pilota, ocasionant el gol de la Fundació, posant-se el partit costa amunt. Però ràpid va arribar la reacció del juvenil que posava les taules en el marcador. Malgrat la reacció, el final de la primera part acabava amb 3 a 1, en contra dels blaus.

Una vegada iniciada la segona part, l’arpa dels juvenils els portava a empatar el partit, 3 a 3, ja que es recuperaven moltíssimes pilotes quan l’equip rival tenia la possessió. La força i l’encert de cara a gol, els va portar a remuntar el partit en tan sols 45 minuts, acabant amb un 3 a 5, a favor de la Grama. Molt bona reacció i enhorabona al Juvenil “C” que va saber refer-se davant les adversitats.


Fundació Hospitalet 3 – Juvenil “C” 5

Partidazo repleto de goles. El juvenil “C” tuvo que hacer frente desde el inicio de partido un trabajo regular, fuerte y muy atacante por parte del rival. Los nuestros tuvieron varias imprecisiones y bastantes pérdidas de balón, ocasionando el gol de la Fundació, poniéndose el partido cuesta arriba. Pero rápido llegó la reacción del juvenil que ponía las tablas en el marcador. Pese a la reacción, el final de la primera parte acababa con 3 a 1, en contra de los azules.

Una vez iniciada la segunda parte, la garra de los juveniles les llevaba a empatar el partido, 3 a 3, ya que se recuperaban muchísimos balones cuando el equipo rival tenía la posesión. La fuerza y el acierto de cara a gol, les llevó a remontar el partido en tan solo 45 minutos, acabando con un 3 a 5, a favor de La Grama. Muy buena reacción y enhorabuena al Juvenil “C” que supo rehacerse ante las adversidades.