Un partidàs de l’Aleví A empata a Sant Andreu per 2-2

22/12/2013

-L’Aleví A de la Fundació Esportiva Grama ha sumat en un partidàs al camp del ni més ni menys que quart classificat en aquest grup 2, el Sant Andreu, per 2-2.

Els jugadors dirigits per Ferran Hernández es van avançar a la mitja hora del partit mitjançant Dauda Camara encara que al minut següent empartaron els quadribarrats.

La trobada es va posar costa amunt quan l’equip de Santa Coloma va encaixar el 2-1 a falta d’un minut per al descans.

Però un gol de Sergi Marzo al primer quart de la represa deixaria el repartiment de punts per a tots dos equips.

Ara toca descansar a les merescudes vacances nadalenques per rebre a la jornada 14 el Sant Gabriel, rival directe a només quatre punts però cinc llocs a dalt, el dia 11 de gener des de les 11 hores del matí al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

-El Alevín A de la Fundació Esportiva Grama ha sumado en un partidazo en el campo del nada menos que cuarto clasificado en este grupo 2, el Sant Andreu, por 2-2.

Los jugadores dirigidos por Ferran Hernández se adelantaron a la media hora del partido mediante DAuda Camara aunque al minuto siguiente empartaron los cuatribarrados.

El encuentro se puso cuesta arriba cuando el equipo de Santa Coloma encajó el 2-1 a falta de un minuto para el descanso.
Pero un gol de Sergi Marzo en el primer cuarto de la reanudación dejaría el reparto de puntos para ambos equipos.

Ahora toca descansar en las merecidas vacaciones navideñas para recibir en la jornada 14 al Sant Gabriel, rival directo a solo cuatro puntos pero cinco puestos arriba, el día 11 de enero desde las 11 horas de la mañana en el Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

 

Etiquetas: , , ,