Femení Amateur remunta posicions per la victòria a casa del Xaica per 2-4

22/12/2013

-El Femení Amateur de la Fundació Grama ha aprofitat l’oportunitat de aconseguir una important victòria a casa del penúltim classificat, el Xaica per 2-4 .

Els tres punts aconseguits situen a l’equip de Rubén David Hernández en la novena posició i establir-se en el grup de la meitat de la taula.

Va avançar a l’equip de Santa Coloma el gol de Vanessa Suárez quan just passava el primer quart i el segon gol de Rosario Alonso a la mitja hora de partit però un gol a falta d’un minut de les locals les ficava de nou en el match on anaven al descans amb un 1-2 .

Doblet de gols de Rosario Alonso

Però Laia Roca augmentava la diferència amb el seu gol, 1-3, i tot i que va retallar distàncies el Xaica que va estar gairebé vint minuts pressionant per empatar, el segon gol particular de Rosario Alonso deixava el marcador definitiu de 2-4 a falta de dos minuts per al final.

Ara toca gaudir de les merescudes vacances nadalenques per a la jornada 12 rebre el Canyelles , rival directe amb tres punts menys , el dia 11 de gener des de les 15 hores al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

-El Femenino Amateur ha conseguido una importante victoria en casa del Xaica por 2-4.

Los tres puntos conseguidos sitúan al equipo de Rubén David Hernández en la novena posición y establecerse en el grupo de la mitad de la tabla.

Adelantó al equipo de Santa Coloma el gol de Vanessa Suárez cuando justo pasaba el primer cuarto y el segundo gol de Rosario Alonso a la media hora de encuentro pero un gol a falta de un minuto de las locales las metía de nuevo en el encuentro donde iban al descanso con un 1-2.

Pero Laia Roca aumentaba la diferencia con su gol, 1-3, y aunque recortó distancias el Xaica que estuvo casi veinte minutos presionando para empatar, el segundo gol particular de Rosario Alonso dejaba el marcador definitivo de 2-4 a falta de dos minutos para el final.

Ahora toca disfrutar de las merecidas vacaciones navideñas para en la jornada 12 recibir al Canyelles, rival directo con tres puntos menos, el día 11 de enero desde las 15 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Etiquetas: , , , , ,