Un gran punt per començar la segona volta

Partit èpic, de poder a poder i molt emocionant el que es va viure a la matinal de diumenge al Municipal de la Grama, un estadi ple a vessar (unes 2.000 persones) amb les dues aficions donant-ho tot en un xoc vibrant entre candidats a l’ascens. El resultat final va ser de 1-1 entre la FE Grama i el CF Montañesa.

Va començar avisant l’equip visitant però aviat s’igualarien les forces amb els dos equips intensos, pressionant cada pilota i jugant a gran nivell. Al minut 8 Buba amb un centre-xut va provar al porter visitant que va haver de fer la primera gran intervenció del xoc. La possessió de la pilota va estar molt disputada, la Grama era qui la conservava més però el perill el posava la Monta.

Al minut 23 un centre d’Omar seria desviat pel porter visitant i el rebuig el aprofitaria Cristóbal per de cap fer l’1-0. La reacció dels de Nou Barris seria atacar amb un joc directe que posava en seriosos problemes als colomencs. Al minut 33 l’àrbitre encertava a anul·lar un gol de la Montañesa en veure com el jugador marcava amb la mà.

L’empenta final dels visitants va ser terrible, van ser uns últims 10 minuts d’assetjament que van acabar amb Texeira com a heroi amb una gran aturada a una rematada de cap. Després del pas per vestuari la segona meitat va començar amb la Grama robant la pilota i buscant el gol sense sort. Una part més intensa.

Un inici que es va dissipar quan la Montañesa va estirar línies fent-se l’amo absolut del joc, tancant a la Grama que va haver de defensar-se i buscar el contraatac. El gran protagonista de la segona meitat seria Toni Texeira, la seva primera aparició va ser espectacular en un mà a mà. I en la següent jugada va evitar un gol de falta.

La reacció de la Fundació seria un xut de falta de Roberto Morales que es va estavellar contra el travesser. Però res va canviar tot i l’ensurt que es van emportar els visitants, ells van seguir avisant i de nou Texeira va haver d’aparèixer per evitar el gol.

A la grada van estar: Núria Parlón (alcaldessa Santa Coloma), Esteve Serrano (tinent d’alcalde), Diego Arroyo i Dani Salgado (regidors d’esports),entre d’altres personalitats de l’Ajuntament.

Malauradament en el minut 74 arribaria la jugada clau del partit quan l’àrbitre assenyalava penal d’Edu Domingo sobre Pedrito, el jugador visitant va controlar amb les mans d’esquena a porteria i amb prou feines va ser agafat però es va deixar caure el que va comportar al penal del 1-1. Texeira va endevinar la intenció del llançador, també va parar el rebuig però en el tercer xut no va poder fer res per evitar el gol.

L’empat tampoc li valia a la Montañesa que va haver de fer un pas més en buscat del gol de la victòria i en aquest llavors la Grama va poder tornar a ser perillosa en els seus ràpids atacs, arribant a fregar la victòria. Iván d’esquena va obligar el porter a ficar la mà per a evitar el gol, Djibi de cap i finalment el debutant Ángel (jugador del Juvenil A) van estar a punt de marcar el gol.

Finalment un repartiment de punts que beneficia la Grama que manté l’avantatge de 8 punts sobre la Montañesa i li guanya el goal average, i segueix líder ara amb 4 punts d’avantatge sobre el Manresa.

FITXA DEL PARTIT

FOTOS DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

Partido épico, de poder a poder y muy emocionante el que se vivió en la matinal de domingo en el Municipal de la Grama, un estadio lleno hasta la bandera (unas 2.000 personas) con las dos aficiones dándolo todo en un choque vibrante entre candidatos al ascenso. El resultado final fue de 1-1 entre la FE Grama y el CF Montañesa.

Empezó avisando el equipo visitante pero pronto se igualarían las fuerzas con los dos equipos intensos, presionando cada balón y jugando a gran nivel. En el minuto 8 Buba con un centro-chut probó al portero visitante quien tuvo que hacer la primera gran intervención del choque. La posesión del balón estuvo muy disputado, la Grama era quien la conservaba más pero el peligro lo ponía la Monta.

En el minuto 23 un centro de Omar sería desviado por el portero visitante y el rechace lo aprovecharía Cristóbal para de cabeza hacer el 1-0. La reacción de los de Nou Barris sería atacar con un juego directo que ponía en serios problemas a los colomenses. En el minuto 33 el árbitro acertaba al anular un gol de la Montañesa al ver como el jugador marcaba con la mano.

El arreón final de los visitantes fue terrible, fueron unos últimos 10 minutos de acoso que terminaron con Texeira como héroe con una gran parada a un remate de cabeza. Tras el paso por vestuario la segunda mitad comenzó con la Grama robando la pelota y buscando el gol sin suerte. Una parte más intensa.

Un inicio que se disipó cuando la Montañesa estiró líneas haciéndose el dueño absoluto del juego, encerrando a la Grama que tuvo que defenderse y buscar el contraataque. El gran protagonista de la segunda mitad sería Toni Texeira, su primera aparición fue espectacular en un mano a mano. Y en la siguiente jugada evitó un gol de falta.

La reacción de la Fundació sería un disparo de falta de Roberto Morales que se estrelló contra el larguero. Pero nada cambió pese al susto que se llevaron los visitantes, ellos siguieron avisando y de nuevo Texeira tuvo que aparecer para evitar el gol.

Desgraciadamente en el minuto 74 llegaría la jugada clave del partido cuando el árbitro señalaba penalti de Edu Domingo sobre Pedrito, el jugador visitante controló con las manos de espalda a portería y apenas fue agarrado pero se dejó caer lo que conllevó al penalti del 1-1. Texeira adivinó la intención del lanzador, también paró el rechace pero en el tercer tiro no pudo hacer nada para evitar el gol.

El empate tampoco le valía a la Montañesa que tuvo que dar un paso más en buscado del gol de la victoria y en ese entonces la Grama pudo volver a ser peligrosa en sus rápidos ataques, llegando a rozar la victoria. Iván de espaldas obligó al portero a meter la mano para evitar el gol, Djibi de cabeza y por último el debutante Ángel (jugador del Juvenil A) tuvieron estuvieron cerca de marcar el gol.

Finalmente un reparto de puntos que beneficia a la Grama que mantiene la ventaja de 8 puntos sobre la Montañesa y le gana el goal average, y sigue líder ahora con 4 puntos de ventaja sobre el Manresa.