Resums dels equips Prebenjamins (20 i 21 de gener)

prebenjami c fundacio grama santa coloma
21/01/2018

Sistrells CF 1-6 PREBENJAMÍ A

Molt bon partit de la Fundació que va sortir a per la victòria des del xiulet inicial. La intensitat dels colomencs va fer impossible el rival a crear perill en cap moment i l’encert de cara porteria en els dos primers quarts va posar un 0-4 abans del mig temps. Només l’encert del bon porter rival va poder evitar una golejada major.

Muy buen partido de la Fundació que salió a por la victoria desde el pitido inicial. La intensidad de los colomenses hizo imposible al rival crear peligro en ningún momento y el acierto de cara portería en los dos primeros cuartos puso un 0-4 antes del medio tiempo. Solo el acierto del buen portero rival pudo evitar una goleada mayor.

[divider]

PREBENJAMÍ B 1-6 UD Parc

Partit on la Grama mai va estar ficada en ell. Un gol al primer minut, va ser el símptoma que els colomencs anirien tota l’estona a remolc i així va ser. La Grama arribava però sense claredat i el Parc rematava a la contra.

Partido donde la Grama nunca estuvo metida en él. Un gol en el primer minuto, fue el síntoma de que los colomenses irían todo el rato a remolque y así fue. La Grama llegaba pero sin claridad y el Parc remataba a la contra.

[divider]

PREBENJAMÍ C 3-9 EF Premier Barcelona B

Partit difícil per a la Grama que no va poder reaccionar a temps. Ho van intentar fins al final però el rival va posar molt avantatge pel mig, van ser molt efectius.

Partido difícil para la Grama que no pudo reaccionar a tiempo. Lo intentaron hasta el final pero el rival puso mucha ventaja de por medio, fueron muy efectivos.

[divider]

PREBENJAMÍ D 2-2 U.At.Horta C

La Grama va tenir davant el cuer de la lliga, encara amb 0 punts en el seu caseller, que va lluitar tot. El Horta va estar sempre per davant en el marcador però els colomencs no es van rendir en cap moment.

La Grama tuvo delante al colista de la liga, todavía con 0 puntos en su casillero, que peleó todo. El Horta estuvo siempre por delante en el marcador pero los colomenses no se rindieron en ningún momento.