La Grama va repetir l’11 de la jornada passada.

La Fundació Esportiva Grama va sumar un bon punt (1-1) al camp del CE L’Hospitalet. Els de Toni Díaz van fer un partit molt seriós i van merèixer endur-se la victòria del camp d’un dels rivals a batre de la categoria.

Primera meitat amb màxim respecte entre els dos equips, es va poder veure un joc lent i espès, els locals volien la pilota i els visitants el joc directe abusant dels desplaçaments en llarg. El gran protagonista dels primers 45 minuts va ser Toni Texeira. Als 3 minuts el ‘Pota Blava’ va resoldre baix un perillós xut després d’un error defensiu.

Les altres ocasions de gol es van fer esperar ja que les defenses es van imposar als atacs. Al quart d’hora la Grama va entrar amb perill a l’àrea per mitjà de Buba i Cristóbal però sense resoldre la jugada en xut. Al 21 de joc una passada en llarg de Chica va arribar a Fran Piera que va controlar i va batre el porter rival en el mà a mà (0-1).

A la mitja hora de joc Cristóbal des de fora de l’àrea ho va intentar amb un xut centrat i suau. Després del gol el joc es va tornar més vistós, més ràpid, i semblava més a prop el 0-2 però un centre a l’àrea sense aparent perill acabaria convertint-se en l’1-1 després d’un rebuig de Texeira que va acabar amb la pilota dins de la porteria al colpejar el pal.

El gol va descol·locar la Fundació que va tenir veure com Texeira es convertia en heroi per evitar anar-se’n per sota en el marcador al descans amb tres parades de molt mèrit a boca de canó o amb estirada. La segona meitat va començar molt elèctrica amb un joc molt ràpid i dos equips bolcats a l’atac.

Cinc minuts de la represa i Toni Texeira tornaria a evitar el gol de l’Hospi. Al 60 un jugador rival era expulsat en rebre la segona targeta groga. Amb un home més la Grama va ser fent a poc a poc més el dominador del joc però sempre davant un Hospitalet que no va canviar la seva manera de jugar tot i estar amb 10.

Xuts perillosos dels locals, un centre-xut de Ñito i l’última gran ocasió local al 70. A partir d’aquí la Grama va tancar al seu rival que amb prou feines va poder sortir a l’atac. Els colomencs tocaven la pilota amb rapidesa i van tenir ocasions per endur-se els tres punts.

Cristóbal va fregar el pal en una clara oportunitat de gol després d’una passada de Fran Piera però el 9 va fallar davant del porter (75′), més tard la va tenir Canelada que veient avançat al porter ho va intentar des de lluny amb una vaselina que va marxar per sobre i al 91 Omar des de la frontal va llançar una fuetada però el porter de l’Hospi va evitar el gol. Així acabava el partit, repartiment de punts davant un candidat a l’ascens.

FICHA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ 

La Fundació Esportiva Grama sumó un buen punto (1-1) en el campo del CE L’Hospitalet. Los de Toni Díaz hicieron un partido muy serio y merecieron llevarse la victoria del campo de uno de los rivales a batir de la categoría.

Primera mitad con máximo respeto entre los dos equipos, se pudo ver un juego lento y espeso, los locales querían la pelota y los visitantes el juego directo abusando de los desplazamientos en largo. El gran protagonista de los primeros 45 minutos fue Toni Texeira. A los 3 minutos el ‘Pota Blava’ resolvió abajo un peligroso disparo tras un error defensivo.

Las demás ocasiones de gol se hicieron esperar ya que las defensas se impusieron a los ataques. Al cuarto de hora la Grama entró con peligro al área por medio de Buba y Cristóbal pero sin resolverse la jugada en chute. En el 21 de juego un pase en largo de Chica llegó a Fran Piera que controló y batió al portero rival en el mano a mano.

A la media hora de juego Cristóbal desde fuera del área lo intentó con un disparo centrado y suave. Tras el gol el juego se volvió más vistoso, más rápido, y parecía más cerca el 0-2 pero un centro al área sin aparente peligro acabaría convirtiéndose en el 1-1 tras un despeje de Texeira que acabó con el balón dentro de la portería al golpear el palo.

El gol descolocó a la Fundació que tuvo ver como Texeira se convertía en héroe para evitar irse por debajo en el marcador al descanso con tres paradas de mucho mérito a bocajarro o con estirada. La segunda mitad comenzó muy eléctrica con un juego muy rápido y dos equipos volcados al ataque.

Cinco minutos de la reanudación y Toni Texeira volvería a evitar el gol del Hospi. En el 60 un jugador rival era expulsado al recibir la segunda cartulina amarilla. Con un hombre más la Grama fue haciéndose poco a poco más el dominador del juego pero siempre ante un Hospitalet que no cambió su forma de jugar a pesar de estar con 10.

Chutes peligrosos de los locales, un centro-chut de Ñito y la última gran ocasión local en el 70. A partir de ahí la Grama encerró a su rival que apenas pudo salir al ataque. Los colomenses tocaban el balón con rapidez y tuvieron ocasiones para llevarse los tres puntos.

Cristóbal rozó el palo en una clara oportunidad de gol tras pase de Fran Piera pero el 9 falló delante del portero (75′), más tarde la tuvo Canelada que viendo adelantado al portero lo intentó desde lejos con una vaselina que se fue por encima y en el 91 Omar desde la frontal lanzó un latigazo pero el portero del Hospi evitó el gol. Así terminaba el partido, reparto de puntos ante un candidato al ascenso.

Por admin