Els Veterans de la FE Grama comencen una nova temporada i molt il·lusionant. Els colomencs seguiran jugant dins de l’Associació Esportiva de Catalunya (AEC). Després del tercer lloc del curs passat els jugadors volen lluitar novament pel títol de lliga a Divisió Honor (la màxima categoria de la lliga de diumenges).

Zárate s’ha convertit en el nou directiu de Veterans. Un conjunt que ha patit canvis en la seva plantilla, 5 altes i 5 altes. Van deixar el club Kaki, David, Chema, Jony i Manu; i arriben a la Grama: Berrocal, Juan Carlos (de la cinquena del jugador del primer equip Jorge Rojas), David, Marcelo i Kiko.

Aquest diumenge a les 08 hores al Municipal de la Grama comença la Temporada 2018/19. El debut a Divisió d’Honor serà davant el Castellbisbal. Un rival incòmode i que sempre li posa les coses difícils a la Fundació.

Plantilla de la temporada 17/18

Los Veteranos de la FE Grama comienzan una nueva temporada y muy ilusionante. Los colomenses seguirán jugando dentro de la Associació Esportiva de Catalunya (AEC). Tras el tercer puesto del curso pasado los jugadores quieren luchar nuevamente por el título de liga en División Honor (la máxima categoría de la liga de domingos).

Zárate se ha convertido en el nuevo directivo de Veteranos. Un conjunto que ha sufrido cambios en su plantilla, 5 altas y 5 altas. Dejaron el club Kaki, David, Chema, Jony y Manu; y llegan a la Grama: Berrocal, Juan Carlos (de la quinta del jugador del primer equipo Jorge Rojas), David, Marcelo y Kiko.

Este domingo a las 08 horas en el Municipal de la Grama comienza la Temporada 2018/19. El debut en División de Honor será ante el Castellbisbal. Un rival incómodo y que siempre le pone las cosas difíciles a la Fundació.

Por admin