Un doblet de Kuku supera a una Grama voluntariosa

Cristóbal en la seva batalla contra els centrals del Sant Andreu. (foto: Pedro González)

La seriositat i efectivitat de la U.E. Sant Andreu son suficients per batre a una Grama que no ha materialitzat  les seves ocasions clares.

Amb un guió pràcticament calcat al de sempre, els colomencs han tingut la primera gran ocasió en els minuts inicials quan Omar ha interceptat una pilota en la sortida del Sant Andreu i li ha posat una assistència perfecte per Buba, sol a dins de l’àrea. L’extrem ha creuat la pilota i Segovia ha pogut desviar-la a córner.

Aquesta ocasió ha servit per deixar-li clar a l’equip de Mikel Azparren que la Grama donaria guerra. Ambdós equips no volien complicacions, superaven les línies de pressió amb pilotades llargues i buscaven porteria ràpidament. La Grama buscava les bandes per la velocitat de Buba mentre que els andreuencs enviaven pilotes a Kuku per que aquest la lluites amb Rojas. Ha estat una fase del partit molt igualada en la que els blanquiblaus han mantingut l’estat físic i on cal destacar la lesió de Javi Chica, al minut 32, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc deixant-li el seu lloc a Joel Marín.

Corria el minut 35 quan una pilota penjada des de banda esquerra la ha rematat el més petit. Buba ha ficat el cap sense dubtar-ho i Segovia ha pogut desviar el remat justament a la base del pal dret. Nova ocasió clara per l’extrem colomenc que es topava, novament, amb el porter quatribarrat. Ho ha seguit intentant la Grama amb una nova jugada d’atac, al minut 37, Cristóbal ha penetrat per banda esquerra i la pilota ha quedat a la frontal per Pluvins. El migcampista colomenc ha engaltat un fort xut des de la frontal però la pilota, ben dirigida, ha estat refusada per Noguera.

Com sempre passa, quan no aprofites les teves ocasions el rival te les torna. Així ha estat al minut 38. Una internada per banda dreta de Ferran, fins a la línia de fons, ha acabat amb una centrada perfecta al segon pal que ha superat per dalt a Toni Texeira i on l’esperava Kuku per rematar a la xarxa, 0-1. I sense reacció possible, en una jugada posterior, a banda canviada, Ferran ha tornat fer-ho. Ha enviat un centre perfecte des de banda esquerra i, de nou, Kuku l’esperava dins de l’àrea petita per fer el 0-2 al minut 40.

Per molt que ens acostumem a aquest guió de partit, és cert que la Fundació no es rendeix mai, i abans del descans la ha tingut Juan Carlos. Un córner botat per Omar en banda esquerra ha acabat en les botes de Buba a banda dreta. La segona centrada de Buba la ha barallat amb la força que li caracteritza, Juan Carlos Oliver, per rematar a porteria i, sobre la mateixa línia de porteria, David López ha tret la pilota quan ja es cantava el gol. La contra posterior la ha aturat Texeira deixant en res xut de Ferran des de la frontal i xiulet del col·legiat i 0-2 al descans.

A la represa, més del mateix, primera jugada claríssima per Buba. Mà a mà contra el porter i Segovia ha aturat el remat de l’extrem colomenc amb el peu. De nou una jugada molt clara, el primer avis dels nois de Toni Romero, buscant retallar distàncies al marcador. Davant d’aquesta  embranzida de la Grama el Sant Andreu no s’ha descompost. Ha mantingut dos línies ben plantades sobre el camp, molt seriós en tot moment i intentant sortit a la contra quan la perdien els colomencs. Al minut 56 ho ha tornat  provar Pluvins amb un fort xut des de dins de l’àrea però, de nou Segovia, ha esvaït la ocasió local.

Amb el pas dels minuts, la Fundació Esportiva Grama s’ha anat apagant física i moralment en topar-se sempre amb el mur del Sant Andreu. El tècnic visitant ha començat a donar descans als seus, ha retirat del terreny de joc al bigolejador, Kuku, i ha entrat Carlos al minut 59. Uns minuts després, Toni Romero, ha substituït a un molt batallador Buba per Duarte. Azparren ha respost a aquest canvi retirant a Ferran i donant pas a Guillem. Aire fresc en ambdós equips per tal d’afrontar els minuts finals.

Al minut 74, una internada per banda dreta de Felipe ha acabat amb l’extrem andreuenc caient a dins de l’àrea i reclamant penalt. La contra la ha aprofitat la Grama per intentar reduir distàncies però Segovia ha avortat la ocasió. En l’intercanvi d’ocasions ja sabem que la Grama sempre surt mal parada i així ha tornat a ser. Una pilotada llarga enviada per David López l’ha controlat de manera acrobàtica Josu a dins de l’àrea enviant un centre al cap de Carlos que ha batut a Texeira per dalt. 0-3 amb tres gols pràcticament idèntics, tres rematades de cap que sentenciaven el partit.

D’aquí al final poc més. El nostres han llençat la tovallola, el Sant Andreu ha mantingut les línies ben plantades, ha gaudit d’una bona ocasió en les botes de Guillem al minut 89 i l’àrbitre ha xiulat el final del partit amb el 0-3.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DEL TERCERA DIVISIÓ G5

Once inicial de la Grama contra el Sant Andreu (foto: Pedro González)

La seriedad y efectividad de la U.E. San Andreu son suficientes para batir a una Grama que no ha materializado sus ocasiones claras.

Con un guión prácticamente calcado al de siempre, los colomenses han tenido la primera gran ocasión en los minutos iniciales cuando Omar ha interceptado un balón en la salida del San Andreu y le ha puesto una asistencia perfecta para Buba, solo dentro del área . El extremo ha cruzado el balón y Segovia ha podido desviar a córner.

Esta ocasión ha servido para dejarle claro al equipo de Mikel Azparren que la Grama daría guerra. Ambos equipos no querían complicaciones, superaban las líneas de presión con pelotazos largos y buscaban portería rápidamente. La Grama buscaba las bandas para la velocidad de Buba mientras que los del palomar enviaban pelotas a Kuku para que éste la luchase con Rojas. Ha sido una fase del partido muy igualada en la que los blanquiazules han mantenido el estado físico y donde cabe destacar la lesión de Javi Chica, en el minuto 32, que ha tenido que abandonar el terreno de juego dejándole su lugar a Joel Marín.

Corría el minuto 35 cuando un balón colgado desde banda izquierda lo remató el más pequeño. Buba ha metido la cabeza sin dudarlo y Segovia ha podido desviar el remate justamente en la base del poste derecho. Nueva ocasión clara para el extremo colomense que se topaba, nuevamente, con el portero cuatribarrado. Lo ha seguido intentando la Grama con una nueva jugada de ataque, en el minuto 37, Cristóbal ha penetrado por banda izquierda y el balón ha quedado en la frontal para Pluvins. El centrocampista colomense ha empalmado un fuerte disparo desde la frontal pero la peñota, bien dirigida, ha sido rechazada por Noguera.

Como siempre ocurre, cuando no aprovechas tus ocasiones el rival te las devuelve. Así ha sido en el minuto 38. Una internada por banda derecha de Ferran, hasta la línea de fondo, acabó con un centro perfecto al segundo palo que ha superado por arriba a Toni Texeira y donde le esperaba Kuku para rematar a la red , 0-1. Y sin reacción posible, en una jugada posterior, a banda cambiada, Ferran ha vuelto hacerlo. Ha enviado un centro perfecto desde banda izquierda y, de nuevo, Kuku lo esperaba dentro del área pequeña para hacer el 0-2 en el minuto 40.

Por mucho que nos acostumbremos a este guión de partido, es cierto que la Fundació no se rinde, y antes del descanso la tuvo Juan Carlos. Un córner botado por Omar en banda izquierda acabó en las botas de Buba en banda derecha. El segundo centro de Buba lo ha peleado con la fuerza que le caracteriza, Juan Carlos Oliver, para rematar a portería. Sobre la misma línea de portería, David López sacó el balón cuando ya se cantaba el gol. La contra posterior la ha parado Texeira dejando en nada disparo de Ferran desde la frontal, silbato del colegiado y 0-2 al descanso.

En la reanudación, más de lo mismo, primera jugada clarísima para Buba. Mano a mano contra el portero y Segovia ha parado el remate del extremo colomense con el pie. De nuevo una jugada muy clara, el primer aviso de los chicos de Toni Romero, buscando recortar distancias en el marcador. Ante este empuje de la Grama el Sant Andreu no se descompuso. Ha mantenido dos líneas bien plantadas sobre el campo, muy serio en todo momento e intentando salir a la contra cuando la perdían los colomenses. En el minuto 56 lo ha vuelto probar Pluvins con un fuerte disparo desde dentro del área pero, de nuevo Segovia, ha desvanecido la ocasión local.

Con el paso de los minutos, la Fundació Esportiva Grama se ha ido apagando física y moralmente al toparse siempre con el muro del Sant Andreu. El técnico visitante ha comenzado a dar descanso a los suyos, ha retirado del terreno de juego al bigoleador Kuku, y ha entrado Carlos en el minuto 59. Unos minutos después, Toni Romero, ha sustituido a un muy batallador Buba por Duarte. Azparren ha respondido a este cambio retirando a Ferran y dando paso a Guillem. Aire fresco en ambos equipos para afrontar los minutos finales.

En el minuto 74, una internada por banda derecha de Felipe ha terminado con el extremo visitante cayendo dentro del área y reclamando penalti. La contra la ha aprovechado la Grama para intentar reducir distancias pero Segovia ha abortado la ocasión. En el intercambio de ocasiones ya sabemos que la Grama siempre sale mal parada y así ha vuelto a ser. Un balonazo largo enviado por David López lo ha controlado de manera acrobática Josu dentro del área y ha enviando un centro a la cabeza de Carlos que ha batido a Texeira por arriba. 0-3 con tres goles prácticamente idénticos, tres remates de cabeza que sentenciaban el partido.

De aquí al final poco más. Los nuestros han tirado la toalla, el Sant Andreu ha mantenido las líneas bien plantadas, ha disfrutado de una buena ocasión en las botas de Guillermo en el minuto 89 y el árbitro ha pitado el final del partido con el 0-3.

 

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5