Tres victòries i un empat. Resums Grama Femení (13 i 14 d’octubre)

JUVENIL A 3-0 Fundació UE Cornellà B

Partit de més a menys, la Grama va dominar la primera part en què van tenir a un equip amb una gran idea de futbol però la inexperiència en la categoria la va aprofitar la Grama per emportar-se els tres punts. Les colomencs es van avançar en els primers minuts de joc i abans del descans van fer el 2-0. A la segona meitat van notar una baixada física, acompanyat d’alguna lesió, que va fer créixer-el rival que va arribar amb claredat però es va topar amb Aida Sánchez a porteria. La Grama va tancar el partit amb el 3-0 i desaprofitant l’opció de ficar algun gol més.

Partido de más a menos, la Grama dominó la primera parte en el que tuvieron a un equipo con una gran idea de fútbol pero la inexperiencia en la categoría la aprovechó la Grama para llevarse los tres puntos. Las colomenses se adelantaron en los primeros minutos de juego y antes del descanso hicieron el 2-0. En la segunda mitad notaron un bajón físico, acompañado de alguna lesión, que hizo crecerse al rival que llegó con claridad pero se topó con Aida Sánchez en portería. La Grama cerró el partido con el 3-0 y desaprovechando la opción de meter algún gol más.

EF Barberà Andalucía 1-1 JUVENIL B

Partit increïble i molt vibrant. L’estratègia de les visitants van sortir gairebé a la perfecció, van aguantar enrere deixant dominar al rival però sense deixar-los a crear pràcticament cap perill. A l’contraatac arribaria el 0-1 per a la Grama. A la segona part, fins i tot van arribar a tenir mes domini que les locals. 12 jugadores que van treure l’arpa, un equip digne d’admirar. Finalment les locals van aconseguir empatar.

Partido increíble y muy vibrante. La estrategia de las visitantes salieron casi a la perfección, aguantaron atrás dejando dominar al rival pero sin dejarles crear prácticamente ningún peligro. Al contraataque llegaría el 0-1 para la Grama. En la segunda parte, incluso llegaron a tener mas dominio que las locales. 12 jugadoras que sacaron la garra, un equipo digno de admirar. Finalmente las locales consiguieron empatar.

Sant Jordi CE 2-7 INFANTIL A

Partit el qual la Grama va començar perdent poc després d’iniciar amb un gol encaixat en un córner. En el segon quart les noies van reaccionar donant la volta al marcador (1-3). A partir d’aquest moment han jugat com elles saben i han gaudit del partit amb bon joc i més gols.

Partido el cual la Grama empezó perdiendo al poco de iniciarse con un gol encajado en un córner. En el segundo cuarto las chicas reaccionaron dando la vuelta al marcador (1-3). A partir de ese momento han jugado como ellas saben y han disfrutado del partido con buen juego y más goles.

INFANTIL B 8-5 Sant Jordi B

Partit molt disputat, de tu a tu en el qual van haver moltes ocasions de gol. La Grama va tenir les millors oportunitats, les seves noies van lluitar molt. Pràcticament van ser millors al Sant Jordi a tot el partit. Encara queden coses per polir però en línies generals van fer un treball bastant correcte.

Partido muy disputado, de tú a tú en el cual hubieron muchas ocasiones de gol. La Grama tuvo las mejores oportunidades, sus chicas lucharon mucho. Prácticamente fueron mejores al Sant Jordi en todo el partido. Todavía quedan cosas por pulir pero en líneas generales hicieron un trabajo bastante correcto.