Trencar la ratxa a casa i continuar caminant cap a Tercera

El conjunt dirigit per José Antonio García Escribano va haver de suar la jornada passada per sumar tres punts molt importants i ara torna a Santa Coloma amb la idea de trencar la mala ratxa a casa i seguir caminant cap a la Tercera Divisió Nacional.

Diumenge a les 11:45 hores al Municipal de la Grama.

S’enfrontaran a la UE Castellar, cuer de la lliga amb 15 punts, a 16 de la salvació. Encara no han guanyat com a visitants (2 empats i 11 derrotes), són l’equip que més gols ha rebut (66) i el que menys gols ha marcat (23). Arribaran al camp del líder en bona dinàmica en sumar 2 victòries i 2 empats en els últims 5 partits.

El conjunto dirigido por José Antonio García Escribano tuvo que sudar la jornada pasada para sumar tres puntos muy importantes y ahora vuelve a Santa Coloma con la idea de romper la mala racha en casa y seguir caminando hacía la Tercera División Nacional.

El domingo a las 11:45 horas en el Municipal de la Grama.

Se enfrentarán al UE Castellar, colista de la liga con 15 puntos, a 16 de la salvación. Todavía no han ganado como visitantes (2 empates y 11 derrotas), son el equipo que más goles ha recibido (66) y el que menos goles ha marcado (23). Llegarán al campo del líder en buena dinámica al sumar 2 victorias y 2 empates en los últimos 5 partidos.