Gent de Sta.Coloma: Toni Atienza

Toni Atienza és el fundador del Running Vigía, el seu club pròximament (20 de maig) organitzarà la Vigia Trail amb 16kms de recorregut.

Toni ens explica que des de sempre el seu esport preferit ha estat el futbol. Ens explica que en el transcurs de la seva vida va practicar combinant amb el futbol 5 anys de kick boxing i des de fa 12 anys corre per la muntanya. Si parlem de futbol a Santa Coloma ens explica quan les escoles tenien els seus equips de futbol i com la societat ha canviat.

Sobre la Fundació Esportiva Grama ens explica que tot el que va seguint és a través de la premsa.

“És un projecte molt ambiciós, amb sort tornarem a tenir un equip a la ciutat de Segona B tot i que sabem la feina i els costos que això comporten, però amb una bona administració i una gran honradesa la Fundació ho aconseguirà!!! Santa Coloma es mereix un equip com hem tingut tantíssims anys.”

Per finalitzar Toni ens parla del Running Vigía, una associació que treballa molt per fomentar valors a través de l’esport, que es va construir amb moltíssima il·lusió i a dia d’avui està contrastada i amb moltíssims projectes molt interessants per davant.

Toni Atienza es el fundador del Running Vigía, su club próximamente (20 de mayo) organizará la Vigia Trail con 16kms de recorrido.

Toni nos cuenta que desde siempre su deporte preferido ha sido el fútbol. Nos cuenta que en el transcurso de su vida practicó combinando con el fútbol 5 años de kick boxing y desde hace 12 años corre por la montaña. Si hablamos de fútbol en Santa Coloma nos cuenta cuando los colegios tenían sus equipos de fútbol y como la sociedad ha cambiado.

Sobre la Fundació Esportiva Grama nos cuenta que todo lo que va siguiente es a través de la prensa.

“Es un proyecto muy ambicioso, con suerte volveremos a tener un equipo en la ciudad de Segunda B aunque sabemos el trabajo y los costes que eso conllevan, pero con una buena administración y una gran honradez la Fundació lo conseguirá!!! Santa Coloma se merece un equipo como hemos tenido tantísimos años.”

Para finalizar Toni nos habla del Running Vigía, una asociación que trabaja mucho para fomentar valores a través del deporte, que se construyó con muchísima ilusión y a día de hoy está contrastada y con muchísimos proyectos muy interesantes por delante.