Després d’eliminar al FS La Unión i al Magic Sants el Futsal Grama encara el seu tercer partit de la Copa Catalunya, els setzens de final amb la ment posada a intentar arribar als vuitens. No serà un partit fàcil ja que s’enfrontaran a un rival motivat i que en lliga va molt bé.

Aquest divendres a les 20:45 hores al Pavelló UB Esports.

El seu rival serà el FS Bosco Rocafort, líder indiscutible del Grup 3 de Primera Catalana. Encara invictes, només han cedit dos empats tots dos com a visitants, 13 punts d’avantatge sobre el segon i els millors en tot (126 gols marcats i 48 encaixats).

Tras eliminar al FS La Unión y al Magic Sants el Futsal Grama encara su tercer partido de la Copa Catalunya, los dieciseisavos de final con la mente puesta en intentar alcanzar los octavos. No será un partido fácil pues se enfrentarán a un rival motivado y que en liga va muy bien.

Este viernes a las 20:45 horas en el Pavelló UB Esports.

Su rival será el FS Bosco Rocafort, líder indiscutible del Grupo 3 de Primera Catalana. Todavía invictos, solo han cedido dos empates ambos como visitantes, 13 puntos de ventaja sobre el segundo y los mejores en todo (126 goles marcados y 48 encajados).

Por admin