SOM DE TERCERA!!

Va arribar el dia D, el partit decisiu, la Fundació Esportiva Grama depenia de si mateixa i no va fallar a casa davant la seva gent. Tampoc va fallar Santa Coloma que es va bolcar per omplir les grades del Municipal. Els homes de José Antonio García Escribano van haver de remuntar per endur-se una victòria merescuda per 2-1 davant el Sant Cugat FC.

Amb 1 punt era suficient però la Grama va aconseguir els 3 per alçar-se campió de lliga i obtenir el desitjat ascens a Tercera Divisió, i tot això a falta de 2 jornades per al final. Els colomencs aconsegueixen així el quart ascens i campionat consecutiu.

El partit va començar molt igualat, amb intensitat i els dos equips ben posicionats al camp, sense deixar buits. Van ser els locals els que van avisar i quan començava a imposar-se el seu joc arribaria el gol del Sant Cugat, en el seu primer xut a porta. Minut 11 i un petit accident dins de l’àrea acabaria en rematada del davanter visitant, sense oposició, per batre Texeira qui quasi evita el 0-1.

Foto: Nacho Torrent

La Fundació no es va espantar i va seguir ferm amb el seu joc, creant perill però sense concretar. Amb el pas dels minuts van arribar les primeres ocasions manifestes de gol dels locals però fins a dues vegades el porter visitant va aparèixer salvador.

La Grama ho fregava i mereixia, i la remuntada arribaria en 3 minuts. Al 38 una gran recuperació de pilota de David amb un millor centre amb l’exterior es va colar a l’àrea, Lamin va topar amb el porter i també Cristóbal en el rebuig, ia la tercera va ser la vençuda ja que Lamin va recollir l’últim rebuig per fer l’1-1.

Al 41 una bona centrada de córner seria rematada per Edu Domingo, el porter salvaria el gol del migcampista i el rebuig el recolliria Juan Carlos per donar-li la volta al marcador. Amb el 2-1 es marxarien els dos equips a vestidors, i després del descans més domini de la Grama que no va haver de patir.

Foto: Pedro González

Els colomencs van tenir la pilota i van buscar el tercer gol en el segon temps però sense sort de cara a porteria. Texeira només va haver d’aparèixer un cop en un xut tímid del Sant Cugat. A mesura que s’acostava el final del partit els visitants van estirar línies a la recerca de l’empat, deixant buits i facilitant els contraatacs a una Grama que va poder sentenciar.

Cristóbal va tenir la més clara però la va enviar als núvols, i més tard va tenir a veure com després de celebrar el seu gol ho anul·laven incomprensiblement. El tercer va estar a prop però el 2-1 no es va moure i amb el xiulet final l’alegria i les celebracions al Municipal arribar.

Llegó el día D, el partido decisivo, la Fundació Esportiva Grama dependía de si misma y no falló en casa ante su gente. Tampoco falló Santa Coloma que se volcó para llenar las gradas del Municipal. Los hombres de José Antonio García Escribano tuvieron que remontar para llevarse una victoria merecida por 2-1 ante el Sant Cugat FC.

Con 1 punto era suficiente pero la Grama consiguió los 3 para alzarse campeón de liga y obtener el deseado ascenso a Tercera División, y todo ello a falta de 2 jornadas para el final. Los colomenses consiguen así el cuarto ascenso y campeonato consecutivo.

El partido empezó muy igualado, con intensidad y los dos equipos bien posicionados en el campo sin dejar huecos. Fueron los locales los que avisaron y cuando empezaba a imponerse su juego llegaría el gol del Sant Cugat en su primer disparo a puerta. Minuto 11 y un pequeño accidente dentro del área acabaría en remate del delantero visitante, sin oposición, para batir a Texeira quien casi evita el 0-1.

La Fundació no se asustó y siguió firme con su juego, creando peligro pero sin concretar. Con el paso de los minutos llegaron las primeras ocasiones manifiestas de gol de los locales pero hasta dos veces el meta visitante apareció salvador.

La Grama lo rozaba y merecía, y la remontada llegaría en 3 minutos. En el 38 una gran recuperación de balón de David con un mejor centro con el exterior se coló en el área, Lamin se topó con el portero y también Cristóbal en el rechace, y a la tercera fue la vencida ya que Lamin recogió el último rechace para hacer el 1-1.

 

En el 41 un buen córner sería rematado por Edu Domingo, el portero salvaría el gol del centrocampista y el rechace lo recogería Juan Carlos para darle la vuelta al marcador. Con el 2-1 se marcharían los dos equipos a vestuarios, y tras el descanso más dominio de la Grama que no tuvo que sufrir.

Los colomenses tuvieron la pelota y buscaron el tercer gol en el segundo tiempo pero sin suerte de cara a portería. Texeira solamente tuvo que aparecer una vez en un disparo tímido del Sant Cugat. Conforme se acercaba el final del partido los visitantes estiraron líneas en busca del empate, dejando huecos y facilitando los contraataques a una Grama que pudo sentenciar.

Cristóbal tuvo la más clara pero la mandó a las nubes y más tarde tuvo que ver como tras celebrar su gol lo anulaban incomprensiblemente. El tercero estuvo cerca pero el 2-1 no se movió y con el pitido final la alegría y los festejos en el Municipal llegaron.