Resums dels equips Alevins (12 i 13 de maig)

CD Sant Gabriel B 3-2 ALEVÍ A

Partit molt bo de la Grama davant el quart classificat de la lliga. Els colomenes van començar perdent i van ser capaços de donar-li la volta al marcador. En un error defensiu, en un córner, arribaria l’empat i més tard amb un xut llunyà es tornaria a posar per davant el Sangra. Derrota però gran partit de la Grama.

Partido muy bueno de la Grama ante el cuarto clasificado de la liga. Los colomenes empezaron perdiendo y fueron capaces de darle la vuelta al marcador. En un error defensivo, en un córner, llegaría el empate y más tarde con un tiro lejano se volvería a poner por delante el Sangra. Derrota pero gran partido de la Grama.

ALEVÍ B 0-4 CE Europa

La Grama va aguantar tant com va poder davant un rival complicat i físicament superior. Amb 0-1 els colomencs van tenir l’empat però van marxar al descans un gol sota. A la segona meitat el Europa va ampliar el seu avantatge davant un equip local que ho va intentar sense fortuna.

La Grama aguantó todo lo que pudo ante un rival complicado y físicamente superior. Con 0-1 los colomenses tuvieron el empate pero se marcharon al descanso un gol abajo. En la segunda mitad el Europa amplió su ventaja ante un equipo local que lo intentó sin fortuna.

ALEVÍ C 1-0 At.Poble Nou

Partidàs de la Grama, treball exemplar de tots els jugadors que van competir fins al final per endur-se els tres punts. Al començament del partit arribaria l’únic gol del xoc i a partir d’aquest moment igualtat. La Grama va saber aguantar el resultat i endur-se una merescuda victòria.

Partidazo de la Grama, trabajo ejemplar de todos los jugadores que compitieron hasta el final para llevarse los tres puntos. Al comienzo del partido llegaría el único gol del choque y a partir de ese momento igualdad. La Grama supo aguantar el resultado y llevarse una merecida victoria.

ALEVÍ D 2-0 Sistrells B

Gran partit dels colomencs que es van fer superiors des del segon quart. Els colomencs van mantenir la porteria a zero i es va avançar al marcador amb un gol de córner abans del descans. En l’últim quart van sentenciar amb dos gols més.

Gran partido de los colomenses que se hicieron superiores desde el segundo cuarto. Los colomenses mantuvieron la portería a cero y se adelantó en el marcador con un gol de córner antes del descanso. En el último cuarto sentenciaron con dos goles más.

CD Pomar C 0-12 ALEVÍ E

Partit molt complet dels colomencs aconseguint deixar per primera vegada la porteria a 0. La Grama va dominar des del xiulet inicial, que són superiors en tots els aspectes del joc. Gran treball de l’equip i merescuts tres punts.

Partido muy completo de los colomenses consiguiendo dejar por primera vez la portería a 0. La Grama dominó desde el pitido inicial, siendo superiores en todos los aspectos del juego. Gran trabajo del equipo y merecidos tres puntos.

Valldoreix FC 13-1 ALEVÍ F

El millor equip de la lliga va ser molt superior a una Grama que va proposar un joc defensiu per aturar-los. Els locals es van mostrar físicament i tècnicament millors. Els colomencs ho van intentar i van tenir ocasions de gol però la fortuna tampoc va estar del seu costat.

El mejor equipo de la liga fue muy superior a una Grama que propuso un juego defensivo para pararlos. Los locales se mostraron físicamente y técnicamente mejores. Los colomenses lo intentaron y tuvieron ocasiones de gol pero la fortuna tampoco estuvo de su lado.

ALEVÍ G 7-3 Vila Olímpica I 

La Grama va fer un partit molt seriós, va haver de suar en una primera meitat molt igualada però en la segona es va fer superior. Kapcer va avançar a la Grama i després de l’empat visitant Kevin va marcar el 2-1. La Vila va ser capaç de tornar a empatar i abans del descans Adrián va marcar el 3-2. A la segona meitat els colomencs es van posar les piles i van encarrilar la victòria amb doblet de Kevin, i gols d’Asier i Kapcer per posar un 7-2. En l’última jugada del partit va arribar el tercer gol visitant.

La Grama hizo un partido muy serio, tuvo que sudar en una primera mitad muy igualada pero en la segunda se hizo superior. Kapcer adelantó a la Grama y tras el empate visitante Kevin marcó el 2-1. La Vila fue capaz de volver a empatar y antes del descanso Adrián marcó el 3-2. En la segunda mitad los colomenses se pusieron las pilas y encarrilaron la victoria con doblete de Kevin, y goles de Asier y Kapcer para poner un 7-2. En la última jugada del partido llegó el tercer gol visitante.