‘Set’ de l’Infantil A al Municipal de la Grama

L’Infantil A va guanyar 6-0 a la Vila Olímpica B, sumant així tres punts molt importants en l’objectiu d’acabar com a millor segon i poder aconseguir l’ascens a Preferent.

Gran partit dels colomencs que van ser sempre superiors al seu rival, des de l’inici van fer un bon joc de pilota i abans del quart d’hora de joc van aconseguir avançar-se al marcador amb gol de Víctor Castaño. Lluny de relaxar-se els blaus van anar a per més i en el 20 Íker Mesas ampliava el resultat, així s’arribaria al descans.

A la segona meitat mateix guió i la Grama molt més efectiva de cara a gol. Aleix, Javier i dues vegades Abdellah van deixar un 6-0 al marcador. Toca destacar a Abdellah que ja porta 29 gols en 19 partits i Gerard que una vegada més va estar sensacional en porteria fent bones aturades per mantenir-la a zero.

infA

El Infantil A ganó 6-0 a la Vila Olímpica B, sumando así tres puntos muy importantes en el objetivo de acabar como mejor segundo y poder conseguir el ascenso a Preferente.

Gran partido de los colomenses que fueron siempre superiores a su rival, desde el inicio hicieron un buen juego de balón y antes del cuarto de hora de juego consiguieron adelantarse en el marcador con gol de Víctor Castaño. Lejos de relajarse los azules fueron a por más y en el 20 Íker Mesas ampliaba el resultado, así se llegaría al descanso.
En la segunda mitad mismo guión y la Grama mucho más efectiva de cara a gol. Aleix, Javier y dos veces Abdellah dejaron un 6-0 en el marcador. Toca destacar a Abdellah que ya lleva 29 goles en 19 partidos y a Gerard que una vez más estuvo sensacional en portería haciendo buenas paradas para mantenerla a cero.