Resultats positius a les semifinals de Copa Cadeca

EB
ESCUELA B 5-3 AE La Salut Pere Gol

Molt bon partit dels colomenes, tant en atac com en defensa. A Les Oliveres vam tenir moltes ocasions per a tots dos equips, amb grans actuacions dels dos porters. La superioritat de Pol va ajudar molt en atac, a més Paul, Nizar i Díaz en defensa juntament amb Aleix van ajudar al fet que li porteria no encaixarà més gols. Bon resultat per al partit de tornada.

Muy buen partido de los colomenes, tanto en ataque como en defensa. En Les Oliveres tuvimos muchas ocasiones para ambos equipos, con grandes actuaciones de los dos porteros. La superioridad de Pol ayudó mucho en ataque, además Paul, Nizar y Díaz en defensa junto con Aleix ayudaron a que le portería no encajará más goles. Buen resultado para el partido de vuelta.

EC
ESCOLA C 7-1 CD Arrabal-Calaf de Gramenet

Gran partit de la Grama que una vegada més va arrasar amb el seu rival demostrant per què són de les millors escoles de Barcelona. Aquests nens van fer un gran treball, tots van estar sensacionals deixant un gran resultat per al partit de tornada de Copa.

Gran partido de la Grama que una vez más arrasó con su rival demostrando porqué son de las mejores escuelas de Barcelona. Estos niños hicieron un gran trabajo, todos estuvieron sensacionales dejando un gran resultado para el partido de vuelta de Copa.