Es va escapar la victòria en l’últim minut per al Juvenil A FEGrama de Toni Rovira davant el Premià Club Esportiu que finalment va empatar 2-2 a Santa Coloma.

Els gols d’Iván Camps (44 ‘) i d’Aleix Rodríguez (2-1 al 63’) semblava que anaven a ser definitius per a la seva segona victòria com la de la jornada anterior en la seva visita a Sants amb el primer triomf per 2- 4 però la pressió a dalt dels del Maresme va fer efecte al costat del poc encert en el rebuig de la pilota dels jugadors de la Fundació Grama.

Amb aquest únic punt, els de Santa Coloma baixa una posició fins a la tretzena a la jornada sisena.

La jornada 7 es jugarà al Municipal Nou Sardenya de l’Europa, setè, el dissabte 1 de novembre des de les 19 hores.

Aleix celebra el 2-1 per a la FEGrama davant el Premià: fundacio grama santa coloma
Aleix celebra el 2-1 per a la FEGrama davant el Premià: fundacio grama santa coloma

Se escapó la victoria en el último minuto para el Juvenil A FEGrama de Toni Rovira ante el Premià Club Esportiu que finalmente empató 2-2 en Santa Coloma.

Los goles de Iván Campos (44′) y de Aleix Rodríguez (2-1 en el 63′) parecía que iban a ser definitivos para su segunda victoria como la de la jornada anterior en su visita a Sants con el primer triunfo por 2-4 pero la presión arriba de los del Maresme hizo efecto junto al poco acierto en el despeje del balón de los jugadores de la Fundació Grama.

Con este único punto, los de Santa Coloma baja una posición hasta la treceava en la jornada sexta.

La jornada 7 se jugará en el Municipal Nou Sardenya del Europa, séptimo, el sábado 1 de noviembre desde las 19 horas.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473287&CodGrupo=18491079&CodTemporada=9&CodJornada=12″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18491079&codcompeticion=18473287″ target=»blank» ]Classificació[/button]

 

Por admin