L’Infantil B FEGrama treu la seva segona victòria al Municipal Can Xalant del Juventus (1-2)

L’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, aconsegueixen el seu segon triomf a casa del Juventus per un ajustat 1-2.

Després d’un empat davant el Sant Pol per 1-1 i la seva primera victòria a Montgat (1-3), el conjunt FEGrama puja fins a la sisena posició a la classificació amb 7 punts.

El gol de Marcos Fábregas a la primera part més al de Carles Gonzalo en l’inici de la segona van ser suficients per a la victòria final malgrat la retallada del conjunt de Mataró que finalment perdia 1-2.

A la jornada 5 s’enfrontaran a casa al Nou Municipal de Santa Coloma davant el Vilassar de Dalt, colíder empatat a punts amb el Santvicentí, tots dos amb 12 punts, el proper diumenge 2 de noveimbre des de les 15:50 hores.

El Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez y de su segundo, Albert Del Campo, además del delegado, Miki González, consiguen su segundo triunfo en casa del Juventus por un ajustado 1-2.

Tras un empate ante el Sant Pol por 1-1 y su primera victoria en Montgat (1-3), el conjunto FEGrama sube hasta la sexta posición en la clasificación con 7 puntos.

El gol de Marcos Fábregas en la primera parte más el de Carlos Gonzalo en el inicio de la segunda fueron suficientes para la victoria final a pesar del recorte del conjunto de Mataró que finalmente perdía 1-2.

En la jornada 5 se medirán en casa en el Nou Municipal de Santa Coloma ante el Vilassar de Dalt, colíder empatado a puntos con el SantVicentí, ambos con 12 puntos, el próximo domingo 2 de noveimbre desde las 15:50 horas.

fundacio grama empata a santa coloma Infantil_B_FEG-SANTPOL@chemacarva027

fundacio grama empata a santa coloma Infantil_B_FEG-SANTPOL@chemacarva027

 

 

Alé Grama!!!

Resultats Classificació