Segona volta espectacular del Cadet B

Cadet B:

Cadet B 3-1 Montañesa

No ha faltat emoció en l’última jornada del grup 3 de primera divisió, en què els colomencs han aconseguit arrabassar la imbatibilitat a la ja campiona Montañesa.

Superiors des de l’arrencada, els locals han aconseguit arribar al descans amb avantatge (Raul Lopez, 19 ‘) i amb sensacions positives. El partit es va igualar després de la represa i els visitants van aconseguir l’empat en una acció aïllada molt mal defensada (59 ‘), però poc després, Arnau Roca (64’), amb un magistral llançament de lliure directe, retornava l’avantatge a la Grama . Raul Lopez, en el 78 ‘tancava el seu doblet transformant una transició ben portada per l’equip per confirmar una molt bona actuació grupal.

L’equip tanca la competició i l’etapa cadet aconseguint una segona volta espectacular, amb 37 de 45 punts aconseguits i encadenant una ratxa de 6 partits consecutius guanyant i 8 sense perdre per assegurar-se un lloc a la zona noble de la classificació.

Cadete B 3 – 1 Montañesa

No ha faltado emoción en la última jornada del grupo tres de primera división, en la que los colomenses han logrado arrebatar la imbatibilidad a la ya campeona Montañesa.

Superiores desde el arranque, los locales han logrado llegar al descanso con ventaja (Raul Lopez, 19’) y con sensaciones positivas. El partido se igualó tras la reanudación y los visitantes lograron el empate en una acción aislada muy mal defendida (59’), pero poco después, Arnau Roca (64’), con un magistral lanzamiento de libre directo, devolvía la ventaja a la Grama. Raul Lopez, en el 78’ cerraba su doblete transformando una transición bien llevada por el equipo para confirmar una muy buena actuación grupal.

El equipo cierra la competición y la etapa cadete logrando una segunda vuelta espectacular, con 37 de 45 puntos logrados y encadenando una racha de 6 partidos consecutivos ganando y 8 sin perder para asegurarse un puesto en la zona noble de la clasificación.

Cadet C:

Sense dades

Cadete D:

Sense dades

Cadet E:

Cadet E 2-1 Can Buxeres

Amb pilota nosaltres tot el partit però sense moltes ocasions per part dels dos, al final un penal ens dóna els tres punts.

Cadete E 2-1 Can Buxeres

Con balón nosotros todo el partido pero sin muchas ocasiones por parte de los dos, al final un penalti nos da los tres puntos.

Cadet F:

Cadet F 3-2 Penitens