Resums dels equips Prebenjamins (4 i 5 de novembre)

PREBENJAMÍ A 7-4 CF Montañesa

Malgrat el resultat final no va ser el millor partit de la Grama, es van posar fàcilment 3-0 jugant amb poca intensitat però amb molt d’encert. La Montañesa va aconseguir remuntar (3-4) i en aquest moment els colomencs van treure el seu caràcter i capacitat de joc marcant 4 gols en 7 minuts.

Pese al resultado final no fue el mejor partido de la Grama, se pusieron facilmente 3-0 jugando con poca intensidad pero con mucho acierto. La Montañesa consiguió remontar (3-4) y en ese momento los colomenses sacaron su carácter y capacidad de juego marcando 4 goles en 7 minutos.

 

CE Europa B 9-1 PREBENJAMÍ B

Sortida a un camp molt complicat, on la qualitat i eficàcia local va sortir a la llum. La Grama mai va estar a prop d’igualar el partit. L’equip local va jugar a plaer movent la pilota d’una manera que als jugadors visitants els costava molt seguir. En el tercer quart els colomencs van tenir ocasions per acostar-se en el marcador però no els va entrar la pilota a la porteria, en canvi als locals si. En l’últim quart la Grama va abaixar els braços i van caure els gols mes fàcils.

Salida a un campo muy complicado, donde la calidad y eficacia local salió a la luz. La Grama nunca estuvo cerca de igualar el partido. El equipo local jugó a placer moviendo la pelota de una forma que a los jugadores visitantes les costaba mucho seguir. En el tercer cuarto los colomenses tuvieron ocasiones para acercarse en el marcador pero no les entró la pelota en la portería, en cambio a los locales si. En el último cuarto la Grama bajó los brazos y cayeron los goles mas fáciles.

 

Fundació UE Cornellà F 2-2 PREBENJAMÍ C

Partit molt igualat en què els dos equips van lluitar cada pilota que havia en disputa. Hi va haver ocasions per haver-se decantat el partit per a un costat o un altre.

Partido muy igualado en el que los dos equipos lucharon cada balón que había en disputa. Hubo ocasiones para haberse decantado el partido para un lado u otro.

 

Fundació UE Cornellà H 2-4 PREBENJAMÍ D

Els colomencs van ser millors durant els quatre quarts i sempre van estar per davant en el marcador. A la mitja part el resultat era de 2-3. Després del descans es va viure un tercer quart molt igualat en què la Grama va fallar un penal. En l’últim quart van tancar amb el quart gol davant un rival que no va crear gairebé ocasions.

Los colomenses fueron mejores durante los cuatro cuartos y siempre estuvieron por delante en el marcador. A la media parte el resultado era de 2-3. Tras el descanso se vivió un tercer cuarto muy igualado en el que la Grama falló un penalti. En el último cuarto cerraron con el cuarto gol ante un rival que no creó casi ocasiones.