Resums dels equips Alevins (4 i 5 de novembre)

ALEVÍ A 2-2 AE PB Collblanc-Sants

No va ser el millor partit de la Grama que va haver de canviar el pla inicial en veure que el seu rival va variar la pressió. Amb el pas dels minuts els colomencs van tornar a sentir-se una mica més còmodes però sense arribar a dominar mai el partit. La Fundació es va posar fins a dues vegades per davant en el marcador però tot seguit a causa d’errors el Collblanc va empatar. Es podria dir que la Grama va tenir fases bones i fases dolentes.

No fue el mejor partido de la Grama que tuvo que cambiar el plan inicial al ver que su rival varió la presión. Con el paso de los minutos los colomenses volvieron a sentirse un poco más cómodos pero sin llegar a dominar nunca el partido. La Fundació se puso hasta dos veces por delante en el marcador pero seguidamente debido a errores el Collblanc empató. Se podría decir que la Grama tuvo fases buenas y fases malas.

ALEVÍ B 0-9 FC Martinenc B

La Grama sabia que era un partit molt complicat contra un rival que estarà a la lluita per l’ascens. En els dos primers quarts els colomencs van tenir moltes impresicions, pocs duels guanyats, poca intensitat, etc. A la segona part van millorart la imatge però ja era massa tard amb un 0-7 en contra. En general un partit on la primera part va estar per oblidar.

La Grama sabía que era un partido muy complicado contra un rival que estará en la lucha por el ascenso. En los dos primeros cuartos los colomenses tuvieron muchas impresicions, pocos duelos ganados, poca intensidad, etc. En la segunda parte millorart la imagen pero ya era demasiado tarde con un 0-7 en contra. En general un partido donde la primera parte estuvo por olvidar.

UE Sants 6-1 ALEVÍ C

Treball enorme per part de la Grama que no es veu reflectit en el resultat per l’encert del rival. Els nois van entendre molt bé el pla de partit i van competir de tu a tu a un dels candidats a l’ascens. Lamentablement en el futbol el premi són els gols i Sants va estar molt més encertat en aquesta faceta.

Trabajo enorme por parte de la Grama que no se ve reflejado en el resultado por el acierto del rival. Los chicos entendieron muy bien el plan de partido y compitieron de tú a tú a uno de los candidatos al ascenso. Lamentablemente en el fútbol el premio son los goles y Sants estuvo mucho mas acertado en esa faceta.

ALEVÍ D 3-3 CE Europa D

Gran primer quart de la Grama dominant i encertant dues vegades de cara a porta. El segon quart va estar més igualat amb un Europa estrenyent que va retallar distàncies en un córner. Després del descans un gol matiner empatava el partit arribant amb 2-2 a l’últim quart. En una jugada elaborada la Fundació va aconseguir sortir de la pressió rival i avançar-se al marcador. Malauradament en un contraatac al Europa va empatar, un punt que va saber a poc.

Gran primer cuarto de la Grama dominando y acertando dos veces de cara a puerta. El segundo cuarto estuvo más igualado con un Europa apretando que recortó distancias en un córner. Tras el descanso un gol tempranero empataba el partido llegando con 2-2 al último cuarto. En una jugada elaborada la Fundació consiguió salir de la presión rival y adelantarse en el marcador. Desgraciadamente en un contraataque el Europa empató, un punto que supo a poco.

ALEVÍ E 2-4 CF Lloreda

Primera derrota de la Grama en lliga en un partit on els de Badalona van ser superiors. Els colomencs saben que això només acaba de començar i que han de seguir aprenent i treballant dur per sumar punts.

Primera derrota de la Grama en liga en un partido donde los de Badalona fueron superiores. Los colomenses saben que esto solamente acaba de empezar y que tienen que seguir aprendiendo y trabajando duro para sumar puntos.

Bon Pastor B 1-12 ALEVÍ F

Gran partit dels colomencs que van estar molt posicionats i van moure perfectament la pilota amb seguretat i estrenyent molt amunt. Al descans el marcador era de 1-5. En línies generals partit complet de tots.

Gran partido de los colomenses que estuvieron muy posicionados y movieron perfectamente el balón con seguridad y apretando mucho arriba. Al descanso el marcador era de 1-5. En líneas generales partido completo de todos.

ALEVÍ G 6-4 CE APA Poble Sec D

Kilian va avançar els colomencs amb una bona juegada i Kapcer va posar el segon. Abans del descans el rival va retallar distàncies en el marcador i de nou Kapcer va marcar per a la Grama. A la segona meitat mateix guió i gols per a un i altre costat. Asier, Kapcer i un en pròpia porta per a la Fundació, i tres dels quatre gols visitants van arribar a pilota aturada.

Kilian adelantó a los colomenses con una buena juegada y Kapcer puso el segundo. Antes del descanso el rival recortó distancias en el marcador y de nuevo Kapcer marcó para la Grama. En la segunda mitad mismo guión y goles para uno y otro lado. Asier, Kapcer y uno en propia puerta para la Fundació, y tres de los cuatro goles visitantes llegaron a balón parado.