Resums dels equips Prebenjamins (3 i 4 de febrer)

EF Premier Barcelona 2-4 PREBENJAMÍ A

Partit disputat en què els colomencs es van posar 0-2 amb relativa facilitat. Però no seria un camí de rosa per la Grama ja que el rival va aconseguir refer-se i empatar. L’últim quart va ser completament controlat pels visitants i amb dos gols treballats es van emportar una merescuda victòria.

Partido disputado en el que los colomenses se pusieron 0-2 con relativa facilidad. Pero no iba a ser un camino de rosa para la Grama ya que el rival consiguió rehacerse y empatar. El último cuarto fue completamente controlado por los visitantes y con dos goles trabajados se llevaron una merecida victoria.

PREBENJAMÍ B 9-0 CF Singuerlín

Partit plàcid per a la Grama, que va aconseguir així la seva primera victòria com a local aquesta temporada i la segona consecutiva en lliga. Els blaus van manar des de l’inici, es van posar 3-0 en el primer quart i en segon el marcador no es va moure. A la represa, la Grama va sortir decidida a rematar el partit i així va ser tancant el tercer quart amb 7-0. En l’última part van arribar dos gols més per als locals.

Partido plácido para la Grama, que consiguió así su primera victoria como local esta temporada y la segunda consecutiva en liga. Los azules mandaron desde el inicio, se pusieron 3-0 en el primer cuarto y en segundo el marcador no se movió. En la reanudación, la Grama salio decidida a rematar el partido y así fue cerrando el tercer cuarto con 7-0. En la última parte llegaron dos goles más para los locales.

PREBENJAMÍ C 4-1 CF Lloreda

Bon partit de la Grama controlant els 4 quarts i matant el partit en l’últim. L’equip segueix creixent en la construcció i joc col·lectiu.

Buen partido de la Grama controlando los 4 cuartos y matando el partido en el último. El equipo sigue creciendo en la construcción y juego colectivo.