Derrota injusta de l’Infantil B

L’Infantil B va sumar una derrota injusta a casa (3-2) davant de la PB Barcino, equip de segon any.

L’equip visitant es va posar per davant en el marcador, als pocs minuts arribaria l’empat obra de Galvez. Però l’empat al marcador duraria poc ja que abans del descans la Barcino marcaria el 1-2. A deu minuts del final Nadir va igualar el marcador. Però en l’últim minut i després d’una pèrdua de la Grama en atac arribaria el 2-3 en un contra dels visitants.

La Grama va posar el joc i domini durant tot el partit davant d’un rival de segon any, però no ser efectius de cara al gol va determinar el resultat, injust per als locals.

El Infantil B sumó una derrota injusta en casa (3-2) frente a la PB Barcino, equipo de segundo año.

El equipo visitante se puso por delante en el marcador, a los pocos minutos llegaría el empate obra de Galvez. Pero el empate en el marcador duraría poco ya que antes del descanso la Barcino marcaría el 1-2. A diez minutos del final Nadir igualó el marcador. Pero en el último minuto y tras una perdida de la Grama en ataque llegaría el 2-3 en un contra de los visitantes.

La Grama puso el juego y domino durante todo el partido frente a un rival de segundo año, pero no ser efectivos de cara al gol determinó el resultado, injusto para los locales.