Resums dels equips Prebenjamins (20 i 21 d’octubre)

CD Sant Gabriel 1-2 PREBENJAMÍ A

Des del primer quart la Grama va sortir a per la victòria però les petites dimensions del camp dificultaven el joc vertical de l’equip. El Sant Gabriel es va avançar al marcador i quan millor estava jugant va empatar la Grama que li va donar la volta al marcador i va marcar dos gols en l’últim quart per aconseguir la victòria i seguir en una línia positiva.

Desde el primer cuarto la Grama salió a por la victoria pero las pequeñas dimensiones del campo dificultaban el juego vertical del equipo. El Sant Gabriel se adelantó en el marcador y cuando mejor estaba jugando empató la Grama que le dio la vuelta al marcador y marcó dos goles en el último cuarto para lograr la victoria y seguir en una línea positiva.

PREBENJAMÍ B 9-1 PB Trinitat Vella

Partit controlat des del primer minut per una Grama molt superior al seu rival. Al descans el hat-trick d’Aleix més els cols de Khaled, Sergio i Iago van posar un 6-0 al marcador. El segon temps va servir per rotar i veure més joc col·lectiu. Álvaro, Aleix i Izan van augmentar a un 9-0 l’electrònic. La Trinitat de penal va marcar el gol de l’honor.

Partido controlado desde el primer minuto por una Grama muy superior a su rival. Al descanso el hat-trick de Aleix más los coles de Khaled, Sergio y Iago pusieron un 6-0 en el marcador. El segundo tiempo sirvió para rotar y ver más juego colectivo. Álvaro, Aleix e Izan aumentaron a un 9-0 el electrónico. La Trinitat de penalti marcó el gol del honor.

Trajana PB Sant Just B 1-7 PREBENJAMÍ C

Domini gairebé absolut de la Grama excepte en un parell de jugades comptades. Al poc perill perill que va fer el rival el porter visitant es va mostrar molt segur. Erick Kauan amb 5 gols i Moises amb dos van marcar en la golejada del seu equip.

Dominio casi absoluto de la Grama excepto en un par de jugadas contadas. En el poco peligro peligro que hizo el rival el portero visitante se mostró muy seguro. Erick Kauan con 5 goles y Moises con dos marcaron en la goleada de su equipo.

PREBENJAMÍ D 2-2 Fundació UE Cornellà G

Els colomencs van millorar respecte al partit anterior i van aconseguir posar-se per davant en el marcador. La Grama va fer un gran partit, sempre per davant en el marcador i dominant. Desgraciadament en una jugada aïllada a falta de dos minuts per a la conclusió el Cornellà va empatar. Tot i així la Grama va tenir l’última ocasió però no va poder marcar.

Los colomenses mejoraron respecto al partido anterior y consiguieron ponerse por delante en el marcador. La Grama hizo un gran partido, siempre por delante en el marcador y dominando. Desgraciadamente en una jugada aislada a falta de dos minutos para la conclusión el Cornellà empató. Aún así la Grama tuvo la última ocasión pero no pudo marcar.

Fundació CF Badalona 4-2 PREBENJAMÍ E

Partit molt disputat en què la Grama va tenir moltes ocasions clares de gol però fins a en tres ocasions el rival va evitar sota pals el gol. Mentrestant els locals amb quatre arribades van marcar els seus quatre gols. Un bon partit dels colomencs però sense premi.

Partido muy disputado en el que la Grama tuvo muchas ocasiones claras de gol pero hasta en tres ocasiones el rival evitó bajo palos el gol. Mientras tanto los locales con cuatro llegadas marcaron sus cuatro goles. Un buen partido de los colomenses pero sin premio.