Resums dels equips Femenins (20 i 21 d’octubre)

CE Llerona C 2-1 JUVENIL A

Partit dur a a casa d’un bon rival, la Grama es va poder posar per davant en el primer temps però just abans del descans el Llerona va aconseguir empatar. Segona meitat amb les locals molt més intenses i traient suc amb una bona rematada des de fora de l’àrea que va significar el definitiu 2-1.

Partido duro en en casa de un buen rival, la Grama se pudo poner por delante en el primer tiempo pero justo antes del descanso el Llerona consiguió empatar. Segunda mitad con las locales mucho más intensas y sacando jugo con un buen remate desde fuera del área que significó el definitivo 2-1.

La Roca Pª Blanc I Blava C 6-1 JUVENIL B

La Grama no va aconseguir entrar en el partit i això li va costar la derrota. Primera part on les visitants van optar per fer una pressió alta el que els va portar a cansar molt i encaixar quatre gols. A la segona meitat van rectificar i van fer un bon joc.

La Grama no consiguió entrar en el partido y eso le costó la derrota. Primera parte donde las visitantes optaron por hacer una presión alta lo que les llevó a cansarse mucho y encajar cuatro goles. En la segunda mitad rectificaron e hicieron un buen juego.

Ajornat: INFANTIL A – UE Castellar B

CF Escola de Llavaneres 1-20 INFANTIL B

Partit molt senzill per a la Grama davant un rival amb noies molt jovenetes. La Grama va ser molt superior en tots els aspectes del joc. Carla va ser capaç de marcar 10 gols, Beatriz Betlem un total de 4, Paola altres 4 i Paula 2.

Partido muy sencillo para la Grama ante un rival con chicas muy jovencitas. La Grama fue muy superior en todos los aspectos del juego. Carla fue capaz de marcar 10 goles, Beatriz Belén un total de 4, Paola otros 4 y Paula 2.