CADET AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

L’equip Cadet “A” dirigit per David Martín va empatar al Llars Mundet Camp-1. Iván Vaca va avançar als seus però al poc temps els locals en deu minuts li van donar la volta al marcador. El definitiu 2-2 el va marcar un jugador de l’UB Catalonia en la seva pròpia porteria.

El proper partit el jugaran a casa, diumenge a les 18:15 hores, davant la Montañesa «B». El rival és cinquena, un lloc per sota dels nostres, amb 3 punts menys que la Fundació.

CADET BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Cadet B FEGrama dirigit per Agustín Peraita i Víctor Saavedra va perdre a casa 0-1 davant l’Escola Pia Sarrià SE, últim classificat de lliga ara amb 4 punt en 14 jornades. El proper dissabte a les 16:15 hores, jugaran contra la Penya Barcelonista Anguera, al seu camp. Tercer classificat amb els mateixos punts que la Fundació.

CADET CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Cadet “C” FEGrama no va jugar partit de lliga per la retirada del Racing Vallbona. L’equip va disputar un partit amistós davant el tercer classificat del grup 4 de Primera Divisió, l’UE Sant Pol.

Partit molt complet; van saber entendre l’exigència del partit i van mantenir una actitud impecable tot el partit, treballant molt bé els aspectes defensius sense oblidar la faceta ofensiva buscant la combinació i l’espai quan era necessari. La primera part va acabar 0-0 i el marcador final va ser de 2-0.

El proper partit serà de lliga, diumenge ales 18 hores al camp del UE Celtic, sisè amb ratxa negativa de tres partits sense guanyar.

Por admin