L’Amateur no va tenir pietat del Tiana «B»

L’equip Amateur de la Fundació Esportiva Grama va golejar a l’antepenúltim classificat, CCE Tiana «B». Els nois de Ramon Carranza van començar la segona volta de la millor manera possible, golejada d’escàndol per 9-1.

Un cop més l’equip va seguir la línia dels seus últims partits en els quals comencen adormits i acaben despertant després del descans. A la primera part l’equip no va estar al seu nivell i per això al descans el marcador era un ajustat 3-1 amb dos gols de Carlos Balcarreras i un de Cristián.

A la segona meitat vam tornar a veure l’equipàs que és líder de la seva categoria, l’equip va augmentar la seva avantatge i es va portar una còmoda victòria davant un rival que es va mostrar molt dur, arribant a fregar la violència amb tantes faltes. En el segon temps els gols van ser de Gegi, un ‘pòquer’ de Daniel Hernández i un en pròpia porta.

La setmana vinent l’equip visita el camp del setè classificat, el At.Masnou, dissabte a les 18:30 hores.

AMATEUR

El equipo Amateur de la Fundación Deportiva Grama goleó al antepenúltimo clasificado, CCE Tiana «B». Los chicos de Ramón Carranza comenzaron la segunda vuelta de la mejor manera posible, goleada de escándalo por 9-1.

Una vez más el equipo siguió la línea de sus últimos partidos en los que empiezan dormidos y terminan despertando tras el descanso. En la primera parte el equipo no estuvo a su nivel y por eso al descanso el marcador era un ajustado 3-1 con dos goles de Carlos Balcarreras y uno de Cristián.

En la segunda mitad volvimos a ver el equipazo que es líder de su categoría, el equipo aumentó su ventaja y se llevó una cómoda victoria ante un rival que se mostró muy duro, llegando a rozar la violencia con tantas faltas. En el segundo tiempo los goles fueron de Gegi, un ‘póker’ de Daniel Hernández y uno en propia puerta.

La próxima semana el equipo visita el campo del séptimo clasificado, el At.Masnou, el sábado a las 18:30 horas.

Resultats  Classificació