Resums dels equips Benjamins (7 i 8 d’abril)

09/04/2018

FC Martinenc 1-3 BENJAMÍ A

El partit va començar amb domini absolut de la Grama i amb gol de Miguel al minut 8, avançant al seu equip amb una gran vaselina al porter. En un córner després d’una centrada d’Omar el Martinenc es marcaria en pròpia porta, amb 0-2 s’arribaria al descans. Segona meitat molt disputada, els locals van escurçar distàncies i a la jugada següent Miguel faria el definitiu 1-3.

El partido empezó con dominio absoluto de la Grama y con gol de Miguel en el minuto 8, adelantando a su equipo con una gran vaselina al portero. En un córner tras un centro de Omar el Martinenc se marcaría en propia puerta, con 0-2 se llegaría al descanso. Segunda mitad muy disputada, los locales acortaron distancias y a la jugada siguiente Miguel haría el definitivo 1-3.

[divider]

FC Barcelona D 15-1 BENJAMÍ B

Partit molt disputat al Joan Gamper on els colomencs van fer una gran primera meitat. Es va avançar la Grama i abans del descans els blaugranes van capgirar el marcador. El gran encert dels locals va marcar la diferència.

Partido muy disputado en el Joan Gamper donde los colomenses hicieron una gran primera mitad. Se adelantó la Grama y antes del descanso los azulgranas le dieron la vuelta al marcador. El gran acierto de los locales marcó la diferencia.

Tecnofutbol B 0-4 BENJAMÍ C

L’evolució de l’equip va a més com es va demostrar davant d’un bon rival. Els colomencs van fer un gran treball i van aconseguir resoldre les dificultats que els projectava el rival. Sergio amb un doblet, Íker i Gerard van marcar els gols de la Grama.

La evolución del equipo va a más como se demostró ante un buen rival. Los colomenses hicieron un gran trabajo y consiguieron resolver las dificultades que les proyectaba el rival. Sergio con un doblete, Íker y Gerard marcaron los goles de la Grama.

BENJAMÍ D 5-8 Escola CF Performance B

El partit va començar amb un mal primer quart que va decantar aviat la balança cap al costat visitant. Després d’un 0-5 la Grama va millorar i va saber competir, estrenyent al seu rival i lluitant en tot moment fent un bon joc. Samuel amb un hat-trick i Eric amb un doblet van marcar els gols.

El partido empezó con un mal primer cuarto que decantó pronto la balanza hacía el lado visitante. Tras un 0-5 la Grama mejoró y supo competir, apretando a su rival y luchando en todo momento haciendo un buen juego. Samuel con un hat-trick y Eric con un doblete marcaron los goles.

[divider]

BENJAMÍ E 2-12 CF Singuerlín C

Els franjiverdes van imposar la seva llei des de l’inici, van demostrar ser millors davant d’una Grama que ho va intentar però no va tenir el seu dia. Els gols blaus van ser de Rayan i Maikel.

Los franjiverdes impusieron su ley desde el inicio, demostraron ser mejores ante una Grama que lo intentó pero no tuvo su día. Los goles azules fueron de Rayan y Maikel.

CF Alzamora D 2-6 BENJAMÍ F

Primera part on els colomencs van estar una mica espessos en el joc i sense acabar de definir tot el que generaven. Es va arribar al descans amb un ajustat 1-2. Gran segona meitat de la Grama on van fer molt bones jugades i van ser molt efectius posant-1-5, sentenciant el partit i deixant l’últim quart de pur tràmit.

Primera parte donde los colomenses estuvieron un poco espesos en el juego y sin acabar de definir todo lo que generaban. Se llegó al descanso con un ajustado 1-2. Gran segunda mitad de la Grama donde hicieron muy buenas jugadas y fueron muy efectivos poniéndose 1-5, sentenciando el partido y dejando el último cuarto de puro trámite.

Vila Olímpica H 11-1 BENJAMÍ G

Els colomencs no van poder davant el poder d’un rival que lluita per guanyar la lliga. Un gol en pròpia en començar va decantar la balança del costat local. Eric Velez va fer l’únic gol de la Grama.

Los colomenses no pudieron ante el poderío de un rival que lucha por ganar la liga. Un gol en propia al empezar decantó la balanza del lado local. Eric Velez hizo el único gol de la Grama.